Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maleńka z krynicy

wstydzę się jechać z chłopakiem nad morze

Polecane posty

Gość maleńka z krynicy

bo golenie ciała to dla mnie poważny problem.zawsze potrzebuję minimum 3 dni po spotkaniu z nim żeby się wygoić. mam podrażnienia nawet na nogach, a teraz mam z nim być 24h/ na dobę przez tydzien!!!??? jestesmy ze soba 3 miesiące i trochę krępujące jest dla mnie przyznać się że mam z tym problem....czy ktoś może mi poradzić cokowleik? jakieś inne metody gol\enia, balsamy?:(

Gość Pomocyyyyyyyyyyyyyyyy
czemu golisz????? wywoskuj alebo depilatorem wydepiluj

Gość ludzie dajcie spokój z tym
nie ma żadnych metod. Jeżeli to twój chłopak, coś was łączy, to nie powinnaś się mjartwić. porządny mężczyzna powinien wiedzieć, jak wygląda kobieta:o Tylko młodociani masturbatorzy myślą, że ma włosy jedyni na głowie, brwiach i rzęsach:o Ale gdzie Ci się robią te podrażnienia? Wszędzie? Na nogach też??

Gość maleńka z krynicy
tak na nogach też. na depilator trochę za poźno bo jedziemy w piątek:( a co do tego że moj chłopak powinien zrozumieć to on raczej rozumie ale to nie zmienia faktu ze bede się czuła niezręcznie....sama ze sobą. wolałabym tego uniknąc....strasznie się boję tego wyjazdu

Gość moze bedzie lało nad morzem
nie martw sie :-) przynajmniej zobaczy ze jestes kobieta zyjaca a nie lalka barbi ktorej lakier nie moze odprysnac

Gość to po prostu znaczy
że jesteś jeszcze bardzo niedojrzała....nie wiem ile masz lat, ale skoro wstydzisz się chłopaka to coś jest nie tak :/

Gość workowiec
no a dziś jest wtorek to sie wydepiluj i będzie spokój

Gość ludzie dajcie spokój z tym
No nie... No chyba on sobie tez twarz goli i wie, że włosy odrastają... Po co masz sobie psuć cały wyjazd i przejmować się takimi rzeczami. A ty byś go zostawiła, gdyby się okazało, że ma pryszcze na tyłku??? Nie sądzę. WIęc nie myśl, że on jest aż taki pusty. Może miło Cię zaskoczy:)

Gość krem depilujący

Gość zaloze sie ze on naet na to
nie zwroci uwagi chyba ze sama mu powiesz(to wtedy bedzie sie tam ciagle gapil) albo bedziesz tak skrepowana ze tez zauwazy - zignoruj ten problem bo taki wielki nie jest -jak bedziesz sie zachowywac naturalnie i ze wsio wporzadku to zobaczysz ze jest ok... a moze caly czas bedzie sie patrzyl np na twoje pikne piersi

Gość 0985437hvs35
Moim zdaniem jeżeli się golisz i masz tak dużo podrażnień to znaczy że "sprzęt" niedpowiedni :) Kup sobie żel do golenia i dobrą maszynkę. Ja używam Venus i jestem bardzo zadowolona, do zwykłych maszynek nie można jej nawet porównywać. Zero zacięć i podrażnień. A jak nie to jeszcze możesz kupić piankę albo krem depilujący.

Gość maleńka z krynicy
aha czyli moją jedyna nadzieją jest to że okaże się wyrozumiały?to mi nie wystarcza...może jestem niedojrzała ale problem golenia jest dla mnie starsznie męczący. wiem że on by mnie całował po tyhc cholernych ranach:o ale ja wolałabym ich uniknąć po prstu. jęlsi to świadczy o mojej niedorzałości i waszym mniemaniu zasługuję w takim razie na krytykę to prosze nie piszcie. prosiłam o radę a nie o ocenę mojej osoby na podstawie tego że wstydzę się przed nim swojego problemu....

Gość 0909
Ale masz problem

Gość maleńka z krynicy
dzięki za rady (te prawdziwe a nie te moralizotorskie:o)

Gość maleńka z krynicy
problem jak każdy inny. o co wam chodzi? ja tylko pytam o radę. od tego jest forum. nie musicie od razu mnie krytykować:( nie proszę o ocene mojego podejścia ale o radę dotyczącą golnia:o

Gość smutnaaa podczas burzy
hmmm ja do jakiegos czasu tez mialam taka podrazniona skore,tez gole,a nie depiluje...zaczelam uzywac pianki do golenia dla facetow palmolive.Naprawde swietna,nie mam juz takich podraznien,tzn nie mam ich wcale

Gość a moe kup
sobie krem do depilacji np veet??

Gość a na jak dlugo
starcza ci jedno ostrze tej maszynki wenus. wklady sa dosc drogie wiec mam nadzieje ze na wiecej niz jedno ogolenie

Gość hahahaaha a teraz ja
3miesiace jestescie razem?? a juz bedziecie sie ruch..ac... ? czy co? hahah... oowodzenia..;)