Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikuniaaa

dziewczyny myślące o dziecku...z okolic OLKUSZA ...są ????

Polecane posty

Gość mikuniaaa

witam was dziewczynki......mam 25 lat ...staz małzenski niecały rok ale znamy sie długo ok 7 lat....czy są w śród was kobietki ktore zastanawiają sie nad zajściem w ciążę w najbliższym czasie....? ...;) ja myśle o ciąży coraz intensywniej mam juz 25 lat i czas leci do przodu....skonczyłam studia rok temu troche popracowałam....odbyłam staz ....i dalej szukam pracy ...ale wiecie jak to jest u kobiet...nie da sie nie myslec o dziecku kiedy wokół codziennie mija sie kobietki z brzuszkiem ....młode mamy z wózkami....🌻.... pozdrawiam was....i zapraszam na pogaduchy :)..........:)

Hej, zapraszam na nasz topik \"Od maja staram się o dziecko\"... bardzo sympatycznie, kobietki z calej Polski... Wiesz w tym roku byłam na majówce w Jurze i mieszkalismy wlasnie w Olkuszu :-) Bardzo urocze miejsce....

Gość mikuniaaa
poważnie......to miło.....ale olkusz to taka mała mieścina i trochę tu nudno ale jak ktos jest tu 1 raz przewaznie sie podoba,,,ja juz przywykłam...kurcze wy sie juz wszystkie znacie na topiku.....od maja to kupa czasu.....chciałam załozyc swoj zeby własnie dziewczyny z olkusza i okolic sie wpisywały...ale kurde widze codzien tyle kobitek z brzuchami a mowią ze mały przyrost jest hej dziewczyny ZAPRASZAM....🌻...:)...piszcie....

Gość mikuniaaa
czytałam jak udało ci sie zajść za 1 razem w ciąże......to naprawde cudownie.....widac jestes zdrowiutka jak rydz....super ze tak szybko ci sie udało:)

Gość mikuniaaa
mówiłam ze tutejsze dziewczyny są wstydliwe i nie wypowiadają sie na forum na temat teg o czy chca czy nie chca miec dziecka....

Gość agnesssesss
ja mysle ....mam 24 lata jestem z olkusza..... hej dziewczyny czemu nas jest tak mało,,,,,to ten upał czy co;)

Gość maja73
Ja mam sentyment do okolic olkusza. Stamtąd pochodziła moja najlepsza przyjaciółka, dokładnie z Ryczówka. Ale gdy miała 19 lat, zmarła. .. Teraz utrzymuję kontakt z jej rodzicami

Gość mikuniaaa
maja73 oj to tragiczne dziewczyna 19 lat i zmarła....ja mieszkam koło ryczówka..... a ty skąd jestes....napisz masz juz dzieci?wnioskując po niku masz 33 lata i chyba masz dzieciatko

Gość nie ma zadnej chetnej
do pogadania....?

Gość maja73
Mam dwójkę dzieci, a teraz czekam na trzecie (w grudniu). Mam 33 lata i mieszkam w Bydgoszczy. Aneta Dziechciewicz, moja przyjaciółka zmarła na raka, to było już tak dawno temu...Brakuje mi jej, często o niej myślę. Chodziła do liceum do olkusza, była w trakcie matury. Dwa lata temu byłam w Ryczówku u jej rodziców, sa bardzo fajni. Zwiedzaliśmy Kraków, Wieliczkę i zatrzymaliśmy się z mężem u nich. A ty napisz coś o sobie.