Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poliesterka

pierwszy raz z 20 cm??

Polecane posty

Gość eoooooooaaaaa
prawnik, ale nie rozumiem twojego problemu....

a czemu prowokacja?? to jak ktos sie boi to od razu musi prowokowac?? po prostu sam widok mnie nie przerazal, ale tyle dziewczyn tu pisze ze duzy to boli, zaraz mi napiszecie zeby nie czytac nie wmawiac sobie ale juz za pozno. najwazniejsze ze go kocham, podnieca mnie , ale zrozumcie ze strachu nie da sie latwo pozbyc

Gość dziewczyno idź do ginekologa
i poproś o skierowanie na zabieg nacięcia błony dziewiczej. robi się to w znieczuleniu miejscowym. potem będzie Cię trochę mniej bolało z tym gościem co ma 20 cm

Gość eoooooooaaaaa
poliesterka, problem jest taki, ze to strach w duzej mierze powoduje problem, potem sie nieswiadomie miesnie zaciska. wiec staraj sie o tym nie myslec, po jakims czasie przyjdzie naturalnie

Gość zzgadzam sie znajdz sobie
dobrego psychiatrę !!

Gość eoooooooaaaaa
poliesterka, potem to juz nie odczywasz bolu, to tylko miesnie przy blonie moga stanowic problem, dalej jest juz latwo

Gość Jak to nic się nie stanie
rozerwie ją niczym pal Azję Tuchajbejowicza :-O

Gość bedziesz odczuwac ból
pochwa się rozciąga do 11-14 cm max więc ból będzie w pozycjach gdy będzie głębiej wchodzić

Gość rece opadaja
dziewczyno (a moze chlopaczku prowokatorze) glupoty poprostu opowiadasz:) dziewczyna ktora tego jeszcze nie robila obawia sie pierwszego razu przy kazdej wielkosci! jakbys naprawde ZOBACZYLA 20cm to by Ci szczeka opadla i w zyciu bys sie na cos takiego nie zgodzila... glupoty jakie tutaj wypisuja ludziska to sie w pale nie mieszcza:) wersja skrocona dla debili: jestes niewiarygodna w swojej opowiesci! nie trzyma sie to kupy, a Twoje "reakcje" sa nienaturalne. jestes albo smarkiem o malej wyobrazni ktory sie podnieca i trzepie sobie pod wpisy forumowiczek, albo jakas idiotka ktora lubi tematyke o gigantycznych...

skoro nie mzoesz sobie tego wyobrazic to twoj problem, ja borykam sie z troche wiekszym bo boje sie przezyc swoj pierwszy raz, nawet ginekolog stwierdzila ze juz jestem stara jak na dziewice :(

Gość poczytaj sobie
W tej materii nie jest tak, że im dłuższy tym lepszy. W czasie kilkunastoletniej praktyki seksuologicznej nie spotkałem się z kobietą, która narzekałaby na partnera z powodu zbyt małych wymiarów jego fallusa, natomiast przychodzą kobiety i żalą się na ból w czasie stosunku, który jest w ich mniemaniu wynikiem zbyt dużego członka. Trochę teorii. Długość niewzwiedzionego fallusa wynosi od 6-10 cm. W czasie erekcji wzrasta i waha się od 11-17 centymetrów. Długość pochwy w stanie spoczynku waha się od 8-9 cm. Pod wpływem wzrostu napięcia seksualnego powiększa się do 11-12 cm. Vagina jest bardzo plastyczna i podczas stosunku dostosowuje się do długości penisa, ale jej rozciągliwość jest ograniczona

Gość za stara na dziewice
to ile masz lat?

23, troche mnie ta uwaga gin dobila, moje dziwictwo nie polega na posiadaniu blony tylko na tym, ze nigdy sie nie kochalam

:D..SORRY ALE NADAL SIE SMIEJĘ..spokojnie...jak z takim nastawieniem zaczniesz ten wyjątkowy wieczór to...hm daj znać jak,, poszło\'\';)

Gość to jakas bzdura
co ma dziewictwo do wieku? jakas debilka ta gin...

Gość Mówię wam że ten typ jak ją...
...nabije na swój pal, to dziewczyna będzie to kiedyś wspominała gorzej od porodu. Ogólnie będzie duuużo krwi i ból jak w chorobie nowotworowej. Szykuj się na najgorsze 😭

pierwszy raz wcale nie musi być nie udany ze względu na rozmiar...może być facet nawet z tzn.,,12\'\' a będzie fajtłapa i tez będzie źle..SPOKOJNIE..BEDZIE TO ROBIŁ UMIEJETNIE to będzie dobrze a ty tez masz buzię i możesz nim pokierować;)

Gość eoooooooaaaaa
jakies bzdury opowadacie!!! o matko... jak sie kochacie, to razem przez to przejdziecie, wzmocni to wasz zwiazek, poczujecie sie jeszcze bardziej razem, i bedzie fajnie:) i nie wazny wiek!!!!!!!! kazdy w swoim czasie!