ewcia081 0 Napisano Lipiec 11, 2006 BRAK ORGAZMU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aakarolkaa Napisano Lipiec 11, 2006 przyzwyczaj sie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewcia081 0 Napisano Lipiec 11, 2006 Wy też nie macie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość *tableta* Napisano Lipiec 11, 2006 mam tak samo :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no ja mam Napisano Lipiec 11, 2006 ja mam orgazm hmmmmmmmmmmmm a nawet potrafie miec kilka :) Duzo zalezy od nas samych musimy nauczyc sie swojego ciałka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość *tableta* Napisano Lipiec 11, 2006 może jakieś wskazówki?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no ja mam Napisano Lipiec 11, 2006 no nie wiem ...jedyne co mi przychodzi do głowy to to ze bardzo sie koncentruje na seksie wszystko inne co mnie otacza przestaje istniec , a najszybciej mam orgazm gdy sama przejmuje inicjatywe i kieruje moim partnerem w taki spposób zeby było mi dobrze :) Ale nie oznacza to ze gdy on ma inicjatywe to ja nie mam orgazmu , rowniez mam wtedy liczy sie dobrze dobrana pozycja:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość *tableta* Napisano Lipiec 11, 2006 ja zawsze jestem blisko jednak nic z tego :( muszę nad sobą popracować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no ja mam Napisano Lipiec 11, 2006 Ja w zasadzie nigdy nie narzekałam na brak orgazmu.Jednakże kiedys było gorzej. Teraz mam drugiego partnera i moje orgazmy sa lepsze, bo swiadomie pragnełam sie znim kochac :) z pierwszym czułam ze to obowiazek :( byłam zmuszana do seksu i nie sprawiał on mi takiej frajdy. Z tym natomiast jest zupełnie inaczej:) dojrzałam do seksu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość *tableta* Napisano Lipiec 11, 2006 tak naprawdę to jest mój pierwszy facet,jest mi z nim cudownie a orgazmu muszę się nauczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewcia081 0 Napisano Lipiec 11, 2006 Mój wyjechał ale 20 lece do niego wcześniej zabezpieczliśmy się prezerwatywami i podczas seksu bałam się ze pęknie albo sie zsunie . Teraz biore tabletki troszke też sie bohje ale przeciez biore je poto ab mnie zabiezpieczyły musze przestac sie bac i nie myśleć o tym może wtedy dostane orgazm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach