Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewcia081

pomocy

Polecane posty

Gość aakarolkaa
przyzwyczaj sie :)

Gość *tableta*
mam tak samo :(

Gość no ja mam
ja mam orgazm hmmmmmmmmmmmm a nawet potrafie miec kilka :) Duzo zalezy od nas samych musimy nauczyc sie swojego ciałka:)

Gość *tableta*
może jakieś wskazówki??

Gość no ja mam
no nie wiem ...jedyne co mi przychodzi do głowy to to ze bardzo sie koncentruje na seksie wszystko inne co mnie otacza przestaje istniec , a najszybciej mam orgazm gdy sama przejmuje inicjatywe i kieruje moim partnerem w taki spposób zeby było mi dobrze :) Ale nie oznacza to ze gdy on ma inicjatywe to ja nie mam orgazmu , rowniez mam wtedy liczy sie dobrze dobrana pozycja:)

Gość *tableta*
ja zawsze jestem blisko jednak nic z tego :( muszę nad sobą popracować

Gość no ja mam
Ja w zasadzie nigdy nie narzekałam na brak orgazmu.Jednakże kiedys było gorzej. Teraz mam drugiego partnera i moje orgazmy sa lepsze, bo swiadomie pragnełam sie znim kochac :) z pierwszym czułam ze to obowiazek :( byłam zmuszana do seksu i nie sprawiał on mi takiej frajdy. Z tym natomiast jest zupełnie inaczej:) dojrzałam do seksu

Gość *tableta*
tak naprawdę to jest mój pierwszy facet,jest mi z nim cudownie a orgazmu muszę się nauczyć

Mój wyjechał ale 20 lece do niego wcześniej zabezpieczliśmy się prezerwatywami i podczas seksu bałam się ze pęknie albo sie zsunie . Teraz biore tabletki troszke też sie bohje ale przeciez biore je poto ab mnie zabiezpieczyły musze przestac sie bac i nie myśleć o tym może wtedy dostane orgazm