Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fatall

niechciana..

Polecane posty

Gość fatall

Czy ktoś może mi doradzić gdzie mogę usunąć ciążę? Zdaję sobie sprawę z ttego, że nie jest to w Polsce legalne, ale choć wskazówka - w którym mieście szukać. Jestem zdesperowana i błagam o pomoc. Jeśli ktoś ma sprawdzone informacje - będę ogromnie wdzięczna.

Gość onk3
mam nadzieję że jeśli usuniesz to usuną ci też mózg a własciwie nie mają juz co usuwac bo go i tak nie masz i mam nadzieję że nigdy wiecej nie zostaniesz matką i będziesz ciepriec cąłe życie tego ci życze

Gość odpieprz się od niej
Ty pewnie nie znalazlas sie w takiej sytuacji ...

Gość e-10911
Do autorki? Ile masz lat? Bo sadzac z twojego postu raczej malo, jesli nie wiesz jak szukac lekarzy ktorzy to robia. Albo malo wiesz o swiecie.

Gość onk3
na pewno z 14 lat ma

Gość anja698
to bylo ponad 3 lata nie wiem czy dalej robi pani z bialegostoku w przychodni na wierzbowej i chciala wtedy ok4 tys

onk3 - świetne. :D Co powiesz o tym, by ją spalić na stosie? :D :O

Gość anja698
ale moja znajoma tego nie zrobila jednak bo kasy nie milala i dzis ma piekna cudownba coreczke a za tydzien bierze slub z ojcem dziecka miala 17 lat jak zaszla w ciaze

Gość onk3
wiesz mozna i tak moze ten stos to cłakiem dobra rzecz?

Gość onk3
bzdura kiedy proponujesz i gdzie a zjawię sie na pewno

Gość anja698
sae sie spalcie

Gość onk3
oj anija to oczywsice żart ale sama widzisz czy nie żal by było cudownego dzidziusia tak sobie usnuąć tyle par stara sie odziecko a tu tak jak przedmiot najłatwiej ot tak na śmietnik albo usunąc

Albo wiem, albo wiem! wydłubiemy jej oczy - po co ma taka świat swym spojrzeniem plugawić. :O I rękę utniemy! Po co się minimalizować - OBIE! :D Jak złodziejowi w średniowieczu. Masz jeszcze jakieś inne pomysły? A może zapytasz o powód autorkę? Może pogadasz i skoro uważasz, że aborcja jest złem postarasz się przekonać j do swojego zdania? A może pomożesz w inny sposób..? Nieeee, lepiej na nią napluj. :D :O

Gość anja698
wiem dla mnie samej to byloby nie mozliwe moja psycha by tego nie wytrzymala toz to czlowiek nie jakis tam zarodek ale ludzik maly bezbronny ludzik jeste jeszcze obawa ze malo ktora kobieta potem moze miec dzieci po takim zabiegu ja osobiscie nie popieram aborcji ale jak sie dziewczyna pyta to odp. moze ta odp. nawet sie przyczyniam do tego...

Gość ładoga
wrócę do tematu O_o na pewno w większym mieście będzie ci łatwiej; poszukaj organizacji feministycznych i je spróbuj poprosić o namiary; poza tym polcam stronkę http://www.womenonwaves.org/set-1020.274-pl.html - poszukaj, może ci coś pomoże. link http://www.womenonwaves.org/article-1020.197-pl.html - może bardziej będzie ci się opłacać wyjechać na zabieg za granicę, gdzieś tam znalazłam inf, że cena na zachodzie to ok. 400 zł w przeliczeniu. trzymaj się :*

Gość okey
Poszukaj w gazecie ogłoszen typu "wywoływanie miesiączki" czy "ginekolog - dyskretnie".Najlepiej zapytaj swojego lekarza co zrobić.Jeśli sam się nie podejmie może kogoś polecić. Zawsze lepsza zaufana osoba i się nie bój bo lekarz nie ma prawa Cie osądzać czy krytykować.

Gość emilka2777
oddaj mi swoja ciaze!!!!!!!pozbedziesz sie swego problemu i uszczesliwisz kogos.......ja 3 miesc temu poronilam:((((((((((((((