Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tocka

dekorowanie sali

Polecane posty

Gość Tocka

witam wszystkich zabieganych nazeczonych!wiem ile wysilku kosztuje zorganizowanie przyjecia najczesciej na ubranie sali zostaje niewiele czasu a i z pomyslem bywa kiepsko chetnie pomagam w takich sytuacjach i w przeciwienstwie do osoby ktora wypowiadala sie wczesniej w tym temacie sluze nie tylko rada zajmuje sie dekorowaniem sal (mniej lub bardziej hobbystycznie)

Gość ciszka27
Mam problem z wystrojeniem sali. Nie wiem jakich balonów użyć(jakie kolory) by pasowały do sali. Sala jest podłużna z trzema filarami wzdłuż sali.Dwie większe ściany są koloru jasno-brudnego-różu a dwie mniejsze ciemnego różu. Sala jest ciemna(od zachodu małe okna).Jakie balony użyć by sala wyglądała ładnie?

Gość a skąd jesteś
??

Białe :) Jano różowe i ciemno różowe. Ale najwiecej białych :>

Gość Tocka
do ciszka27nie uzywaj na tej sali rozu nie przesadzaj tez z bialym filary mozesz ubrac np.;udrapowana flizelina co do koloro to szukaj czegos co rozjasni sale raczej w jaskrawych odcieniach moze czerwony? wiecej odwagi !

Gość Tocka
na niesmiale pytanie skad jestem :okolice Dębicy

Gość ciszka27
Hmm-ja zastanawiałam się właśnie nad perłowymi z różowymi- ale jak Pani odradza-hmm- a co sądzi Pani o balonach perłowych za złotymi?

Gość Tocka
do ciszka27 moglo by chyba byc (o ile nie bedzie za mdlo) mozesz sprobowac cos zamiast bialych (choc ten zestaw nie jest zly) mozesz poeksperymentowac jesli boisz sie tak jaskrawego koloru mozesz pomyslec o ozywieniu calosci innym detalem(serwetki swieczki) jakis odcien zóltego powinien pasowac i cos z zieleni (raczej jasna groszkowa pokrewna z zółtą)

Gość wellanina
ołtarzyki są sliczne

Gość Tocka
zapytam jak moj synek : co to są ołtazyki

Gość bosik80
Cześć Jeżeli ktoś ma jakies zdjęcia udekorowanych sal (głównie sal typu gimnastyczne) to bardzo proszę o przesłanie na mój adres mailowy. Zgóry wielkie dzięki.