Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cez

Dziewice

Polecane posty

ciekaw jest czy sa jeszcze wsrod dziewczat 16, 17 letnich dziewice??czy moze ten gatunek juz wyginal??

Gość to nie jest moj staly nick
Mam jeszcze 17 lat:) Jestem dziewicą:)

Gość to też nie jest moj nick
Mam prawie 24 lata i jestem dziewica.

Gość lubimy takie sarenki

o podziwiam teraz to nie zawsze tak jest z dziewczynami, mam kumpele ktora ma 16 lat i ciagle ja faceci namawiaja, a nadal jest dziewica

Gość tomyris
mam 23 lata i jestem dziewica i znam cala mase kobiet takich jak ja, w roznym wieku:)

a co sadzicie o dziewczynach ktore zeby nie stracic cnoty uprawiaja seks analny i oralny?dla mnie to dziwne..

;) wracajac to teraz podobno jest moda na dziewictwo...

a czemuz to nie byc ciekawym;) czasem lepiej wiedziec wiecej;) a to ze dziwne to moje zdanie i nikomu nie narzucam go

Gość tomyris
Z wielkim skupieniem malującym się na mojej słoniowej trąbie i z rozwartym do nieprzytomności odbytem nakładam sobie na głowę opakowanie zbiorcze od wafelków Prince-Polo i żegluję na zdechłym krokodylu po Jeziorze Mamry czując jak ze wzruszenia moje gardło zaciska się i wydaje charakterystyczne dla posłanki Senyszyn skrzeki

Gość ja też jestem
dziewica a mam 23 lata.A uprawianie seksu analnego i oralnego uważałnbym za strate dziewictwa.Dziewictwo to cos co ma sie w głowie,a nie w majtkach.

Gość kjhg
wiele kobiet w wieku dwudziestukilkulat jest dziewicami. w latach 90. w mediach duzo zaczeto mowic o seksie i nie jest to juz temat tabu, w zwiazku z tym ludzie nie przyznawali sie do dziewictwa. ja nie jestem dziewica, ale dla mnie seks jest przereklamowany.poza tym nie chce mi sie wiazac z kims na stale, a przypadkowo spotkani mezczyzni moga byc zarazeni jakims swinstwem. bez seksy da sie zyc, przynajmniej nie ma stresu zwiazanego z ciaza, bo wiadomo nie ma 100% metody antykoncepcji

Gość sto-kroteczka
jestem dziewica, a seks oralny uprawiam, aby zaspokic potrzebe bliskosci fizycznej z facetem z ktorym jestem. Jestem i czuje sie dziewica gdyz przez calowanie nie traci sie cnoty, ani nie mozna zajsc w ciaze. Cala oddam się mężowi po ślubie, albo narzeczonemu po zareczynach, bo nie wiem czy dotrwam do wesela;)

Gość Zenek uspokuj sie
bo to juz zaczyna byc nudne . Bruner poznalem Cie ty swinio ;) :P

Gość dziewica 18
dzierwica bo nie ma 100% antykoncepcji!!! No a spacerek z niemowlaczkiem czy brzusiem na mature?

Jak mialam 18 lat to bylam dziewca jeszcze i nie bylo to nic dziwnego... Kurcze to nie bylo tak dawno temu...

Gość to tez nie stały nick
19 lat dziewca, teraz to nawet nie mam juz z kim stracic tego dziewictwa.. i nie zanosi się :P

Gość jestem dziewica mam 20 lat
ale uprawiam seks oralny i tego typu zabawy. nie doszlo do stosunku bo tak nam dobrze :) zreszta boje sie pierwszego razu...

Gość taka_jedna_dziewuszka
hmm no ja mam 16,5 i no nie jestem...ale wiesz wydaje mi sie ze wiekszosc w tym wieku jeszcze sa dziewicami...w moim otoczeniu to tak pol na pol...ale co jakis czas ubywa tych dziewic :D ale w sumie co to za roznica czy dziewica w wieku 16 czy 24 lat...zalezy od dziewczyny jak do tego podchodzi czy czeka na tego wlasciwego, czy poprostu nikogo takiego odpowiedniego nie spotkala..czy np. nmie potrzebuje rozrywki..zalezy kto jak spostrzega seks

Gość pamaraczkas2
ja mam 19.5 roku jestem jeszcze dziewicą ale juz niedlugo, czekmay tylko na wolną chate :] i jestem dumna ze tyle poczekalam.. i ze strace ją z kims oprzadniejszym ;)

Gość a no to fajnie
do pomaraczkas-> jakbym czytala swoj wpis:) tez mam 19,5 i tez czekam na wolna chate:)a bierzesz tab czy gymki na pierwszy raz;>??

Gość pamaraczkas2
biore tabletki ;p juz 12-sta a tu kicha :D:D:D

Gość a no to fajnie
heheja jeszce moze z miesiac poczekam, bo szykuje sie wolna chata na caaaala noc:) i tez trzeba pomyslec o tabletkach bo co to za przyjemnosc w gumce:D:D:D:D:D:D

Gość pamaraczkas2
kurcze miesiac.. ja zwariowalabym... czasem mam to ochote zrobic nawet jak ktos jest obok.. my nie bedziemy miec domu na noc dla siebie, chyba ze jakis hotel a hotele drogie w takim miescie:/

Gość pamaraczkas2
a wogole ile jestes z nim ?

Gość mala17
mam 17lat, jestem dziewica...od 7 mies.mam chlopaka... narazie wystarcza nam petting,ale nie wiem na jak dlugo;p

Gość a no to fajnie
hmm pewnie zdziwisz sie ale jestesmy ze soba juz dlluuugo, jakies 2 lata i 3 miesiace, po kilku miesiacach bycia razem zaczelismy rozne inne zabawy typu peeting, seks oralny itp itd... nigdy jednak do stosunku nie doszlo bo jakos sie balam ale teraz juz jestem zdecydowana:) poznalismy wlasne pragnienia kiedy nam dobrze kiedy nie i teraz mozna przystapic odo tego nastepnego kroku:D mala-->no i jak widac po moim przypadku nie ma co sie spieszyc:D poznacie wlasne ciala i bedzie spoko:)

Gość a no to fajnie
pomaraczkas--> a Ty ile jestes??

Gość pamaraczkas2
hehe nno widzisz i tu sie roznimy ;) ja jestem z gosciem ponad 2 miesiace, ale sie wczesniej kumplowalismy jakies 2 lata pewnie dlatego tak szybko to sie potoczylo.. pewnie dla niektorych to jest za szybko hehe ale on potrafi sprawic ze sama sie prosze o sex choc wiem ze wszyscy w domu, a tu kicha - nie ma ;);) zna on doskonale moje cialo - przyspieszony kurs poznawania hahah