Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cez

Dziewice

Polecane posty

Gość pamaraczkas2
mialam niby jakis tam partnerow ktorzy sie"bawili" mna ale oni to woggole nie znali sie na rzeczy ;) ale przy nim czuje jakbym posciła cały czas ;p;p i chce wiecej i wiecej ;p

Gość a no to fajnie
a widzisz jednak sie roznimy, poza tym to moj pierwszy facet a ja jestem jego pierwsza, moze dlatego sie nie spieszymy, ale spoko, zycze wam....przyjemnosci:D

Gość pomaraczaka21
hhehee wzajemnie ;p;p

Stracilam dziewictwo w wieku 21 lat. Mam kilka kolezanek w wieku nawet 25 lat ktore wciaz sa dziewicami i predko im sie to nie zmieni.

Gość a ja mam hmmmmm.
tak ja do takich o ktorych byla wyzej mowa naleze, tylko czy predko sie nie zmieni? hmm no nie wiem juz, ochota wielka... ale moze i masz racje, ciezko mi znalezc faceta, wlasciwie to mi wcale nie wychodzi.

Gość karo.25
Czy jest wśród was taka, która ma dużą łechtaczkę (oraz wystające wargi i duży biust), jest dziewicą, ma zasady, szanuje się i czeka z oddaniem na tego jedynego, który będzie ją prawdziwie kochał i uczyni z niej najszczęśliwszą kobietę na świecie? Jeśli masz klasę, jesteś młoda i wymagająca, wierzysz w ideały i prawdziwą miłość, podaj mi swoją dłoń, a zaprowadzę Cię do miejsca, o którym zawsze marzyłaś... Jeśli się zawahasz i postanowisz czekać jeszcze na swoje przeznaczenie, weź pod uwagę to, że drugiej takiej okazji być może już nie będzie. Życie jest jedno i jest ono zbyt krótkie, aby pozwalać sobie na błędy pewnego rodzaju... Jeżeli chcesz mnie bliżej poznać, napisz.... karo.25@interia.pl P.S. Uwaga dla niedomyślnych: takie wymagania, bo dużo do zaoferowania. Uwaga dla niezainteresowanych: nie wdaję się w dyskusje.