Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 szyk szyk sz

a takie buty na slub sie nadaja?

Polecane posty

Go艣膰 Wycinanka
No pewnie ze pasuja :). Ja mialam sukienke ecru a buciki mialam zielone i wszyscy byli zachwyceni:)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 menuwiczka
maja sw贸j urok . jasne 偶e moga by膰. sa ekri czy bia艂e typowe na 艣lub ko艣cielny. Inne kolory na 艣lub ko艣cielny nie wchodza w gr臋. To nie impreza sylwestrowa, czy bal zeby zak艂adac czerwone, niebieskie czy zielone a juz napewno nie czarne brazowe :)))To wiadomo. Ty wybra艂as nietuzinkowe i sa bardzo ciekawe. Wazne ze bia艂e czy ekri.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 za 10 z艂
艂a艂!!czaderskie s膮 :)

Udost臋pnij ten post

a jakie to ma znaczenie w jakich butach idzie sie do kosciola:) ja nawet jestemza tym zeby nie bia艂e bo coz z nimi pozniej zrobic???walaja sie po szafie a czeto placi sie za nie slona kase i nie kazda idzie do slubu w bieli

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 menuwiczka
jak to zielone do ko艣cielnego jia艂as byty i jeszcze m贸wisz ze kazdy by艂 zachwycony? :D chyba zaskoczeni i zdegustowani. C贸偶 mieli Ci w takim dniu powiedzie膰 ze nie masz wyczucia, taktu, ze za艂ozy艂as buty w kt贸rych mozna i艣c na maj贸wke czy na bal?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 menuwiczka
owszem do cywilnego mozna i艣c w sukience nawet czarnej ale do ko艣cielnego zawsze w jasnych si臋 chodzi. Jak zyje tyle lat pierwsze s艂ysze ze kto艣 wog贸le m贸g艂by i艣c w innym kolorze niz bia艂y czy ekri czy lekki r贸z . Nie znam ludzi a na welu weselach by艂am, nie偶艂y ubaw by by艂 widz膮c pann臋 m艂oda w zielonej sukni na kole i butach zielonych przed o艂tarzem:) Nie no jasne z emozna, w sumie w pi偶amie tez mozna i艣c pod o艂tarz i kapciach. czemu nie:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wycinanka
Menuwiczka - uwierz mi ze kazdemu moje buty bardzo sie podobaly. Bo byly inne a nie takie oklepane, moj maz tez mial zielone buty i jasny garnitur. Moje buciki to nie byle co bo Gino Rossi i kosztowaly tez nie malo, ale to akurat nie mialo znaczenia bo mi chodzilo o to zeby buty byly zielone.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wycinanka
AAAAA sukienke mialam ecru a nie zielona.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 menuwiczka
na butkach nie pisze z jakiej firmy czy z bazaru czy z butiku. Wiesz raczej jestem przeciwna zielonym butom czy czerwonym...na 艣lub ko艣cielny. Rozumiem ze niby pasowa艂y do but贸w m臋za,, a Ty mia艂as jakie艣 dodatki zielone w sukience chocia偶, makijazu.........ale ten zielony zbyt trawiwasty nie by艂? raczej pistacja, delikatne zielone? czy takie mocna jak trawa?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 menuwiczka
bo jezeli mia艂as trawiaste buty i zadnych dodatk贸w w tym偶e kolorze to chyba nieco bezgustnie to wygl膮da艂o. Zielone byty - ni przypi膮艂 ni przy艂ata艂. jak g贸wno w lesie za przeproszeniem pasuje. Mysl臋 ze jednak mia艂as co艣 pod ten kolor but贸w z dodatk贸w i ze nie by艂y trwaiaste.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 menuwiczka ale ty prosta jests

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czerwonka
a czerwone buty wbia艂e kropki mog膮 byc na 艣lub?

Udost臋pnij ten post

no to lala powiedz jasno ze ty nie akceptujesz a ja bylam na slubie koscielny na ktorym laska miala bordowa suknie:) a jej facet bialy garnitur:) a moja siostra miala z贸艂ta a jej facet z贸ty frak i kapelusz:) przynajmniej sztywno nie bylo i nikt sie nie czepial koloru

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wycinanka
Wiesz nie zamierzam Ci sie tlumaczyc. Mam gust i wiem co do czego dopasowac tak zeby nie bylo wiochy. mysl sobie co chcesz ale ja wiem ze moje buty i buty mojego meza zrobily wrazenie na szystkich ktorzy widzieli calosc. a Twoje poglady na temat kolorow butow czyli tylko biale i ecru sa delikatnie zacofane. Pozrawiam goraco ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciesz si臋
zgadzam si臋 z wycinank膮 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czerwonka
faktycznie jak sie s艂ucha tutak Waszych opowie艣ci o zielonych butach, z贸艂tym fraku, bordowej sukni to wydaje mi sie ,偶e to nie by艂 艣lub a bal przebiera艅c贸w:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 menuwiczka
zielone byty to kicz. Nie odpowiedzia艂as na moje pytanie czyli faktycznie tw贸j kolor obuwia by艂 koloru trawiastego. Nie mia艂as 偶adnych tez dodatk贸w w tym kolorze. Wiocha smierdzi na kilometr. No c贸z to kraj to obyczaj. A tw贸j m膮z mia艂 zielone byty i pewnie zielony kapelusz z pi贸rkiem:) Nie no jasne 偶e masz gust. Podziawiam za odwage - zielone byty na slub ko艣cielny:D.

Udost臋pnij ten post

no alez czerwona nikt ci nie kaze cieszyc sie z nami twoja sprawa jak sie ubierzesz i nic nikomu do tego a co zmieni wypowiedzenie przysiegi w bialej sukni????ze co niby jakas wazniejsza???bo nie wiem o co sie rozchodzi?? biay zonaczal kiedys czystosc i dziewictwo no teraz to chyba dziewcie nie ida przed o艂tarz:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasia z nyski
To poco jest ta tradycja, welon, biel, bia艂a suknia skoro wi臋kszo艣膰 M艂odych Par przychodzi w bordowych sukniach i zielonych butach i jak doczyta艂am w kapeluszach s艂omkowych? . Ja preferuj臋 biel mimo i偶 mo偶e wydac sie koczowata. Babka by艂a w bieli, matka, ja b臋de i moje dzieci - tak je wychowam. Nie dopuszcz臋 ,aby moja c贸rcia w艂ozy艂a innego koloru buty do 艣lubu jak biel czy ecru.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czerwonka
SZkoda ze dziewice nie ida do 艣艂ubu. Je偶eli nie jest si臋 dziewic膮 mozna odrzuci膰 welon. jednak bia艂a sukienka powinna by膰. Pozatym teraz i Nikole Kidman sz艂a w welonie jako dziewica, i G贸rniak Edyta:D. W sumie mo偶na nawet i艣膰 w czarnej garsonce w tych czasach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak takkk
hehe wiocha to zielone buty do jasnej kiecki;) ale w wolnym kraju wszystko wolno

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hahaahhaaahaahahaha
takie m艂ode, a ju偶 takie stare....... wsp贸艂czucia dla ma艂偶onk贸w i dzieci. Brrrrr

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marchewt.
Kurde, co tu tyle zlo艣liwo艣ci, chyba musz臋 zmieni膰 forum, bleee same docinki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ethaath
No wiecie wy co! i co ze zielone buty? c贸偶 to za argument ze tradycja? tradycja i juz trzeba zyc jak moja babka bo tradycja. a w nosie mam tradycje jak mi sie cos innego podoba. dla mnie to zaden argument. lubie oryginalno艣膰 i szanuje to ze ktos woli tradycje. ale wlasnie na tym polega problem ze tradycjonalisci lubia swoje pogladay narzucac innym... a jeszcze lepiej sie ponabijac bo ktos mial zielone buty do slubu. a ja mam bezowe ale sobie doszyje brazowe i perlowe koraliki:P:P bbo takmi sie podoba. i moj slub to wcale nie bal przebierancow:P a nawet jesli ktos chce zrobic slub i wesele w takiej wlasnie konwencji to chyle czola za oryginalnosc, niesztampowo艣膰, i odwage!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wrz贸dek
ob艣miej膮 wszyscy taka przebrana w kolory M艂od膮.Ludzie oczekuja bia艂ej M艂odej. Kolorowych na weselu b臋dzie od liku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 buty
na tak uroczystosc powinny zakrywac palce a te sa raczej jak sandaly! To jest wyraz dobrego tonu nie pokazywac st贸p!!!i obowiazkowo ponczochy albo rajstopY!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ethaath
ale to czyjs problem ze jest prymitywny. bo kolor sukienki to nie jest powod do smiechu! glupota, chamstwo tak anie to ze ktos sie chce wyroznic albo lubi zielony kolor! a ja mam sandalki! hahah i ni emamzamiaru zakladac rajstop, ponczoch. hahahaha. wyrazem dobrego smaku jest rowniez odroznianie w艣cibstwa i zlosliwosci od kulturalnego podkreslania swojego zdania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szyk szyk sz
a ta kwracajac do moic hbutow wlasnie ze wzgledu na te odkrycia zastanawiam sie cz ysie nadaja... rajstopy na pewno jakies zaloze.

Udost臋pnij ten post