Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kokochanel

CILEST

Polecane posty

mam pytanie- czy na początku brania Cilest czułyście mdłosci? zaczynam się bać, z jednej strony wiem, że takie objawy mogą się pojawić z drugiej boję się, że to może być ciąża...

Gość dominika1984
jesli pojawiaja sie mdlosci i wsyztskie objawy wymienione w ulotce powinnas przerwac zazywanie tychze tabletek. idz do lekarza. moze masz zle dobrane tabletki i powinnas zmienic.

Gość to tylko ja....
bralam. to byla masakra. po 2 opakowaniach zmienilam. mialam mdlosci, uderzenia goraca, kolatania serca, czulam sie napompowana woda. teraz biore harmonet od pol roku, nie ma zadnych oblawow. jest ok. pozdr

TO TYLKO JA, napisz prosze ile kosztują tabletki, które teraz bierzesz, ogromna zaletą Cilest jest jego niska cena, a to dla mnie ważne

Dziękuje bardzo, pozdrawia. Myslę jednak, że poczekam jeszcze troszke, być może te objawy ustąpią, moze to reakcja organizmu na zmianę tabletek

Gość monty66
tez biore cilest skonczyam drugie opakowanie. mialam tez mdlosci i ,zygac mi chcialo.itd... i tez zawsze myslalam ze jestem w ciazy

Gość to tylko ja....
harmonet kosztuje u mnie w aptece 32 zl. pozdr

takie objawy są straszne, można sie choroby psychicznej nabawić... MONTY66, a jak czujesz się teraz? jest już lepij? mdłości ustąpiły?

Ja własnie skończyłam brac drugie opakowniae cilestu i żadnych objawó nie miałam za cilest płace 16 zł.