kokochanel 0 Napisano Lipiec 12, 2006 mam pytanie- czy na początku brania Cilest czułyście mdłosci? zaczynam się bać, z jednej strony wiem, że takie objawy mogą się pojawić z drugiej boję się, że to może być ciąża... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dominika1984 Napisano Lipiec 12, 2006 jesli pojawiaja sie mdlosci i wsyztskie objawy wymienione w ulotce powinnas przerwac zazywanie tychze tabletek. idz do lekarza. moze masz zle dobrane tabletki i powinnas zmienic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to tylko ja.... Napisano Lipiec 12, 2006 bralam. to byla masakra. po 2 opakowaniach zmienilam. mialam mdlosci, uderzenia goraca, kolatania serca, czulam sie napompowana woda. teraz biore harmonet od pol roku, nie ma zadnych oblawow. jest ok. pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kokochanel 0 Napisano Lipiec 12, 2006 TO TYLKO JA, napisz prosze ile kosztują tabletki, które teraz bierzesz, ogromna zaletą Cilest jest jego niska cena, a to dla mnie ważne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
preferencje 0 Napisano Lipiec 12, 2006 ja płacę 20 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kokochanel 0 Napisano Lipiec 12, 2006 Dziękuje bardzo, pozdrawia. Myslę jednak, że poczekam jeszcze troszke, być może te objawy ustąpią, moze to reakcja organizmu na zmianę tabletek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monty66 Napisano Lipiec 12, 2006 tez biore cilest skonczyam drugie opakowanie. mialam tez mdlosci i ,zygac mi chcialo.itd... i tez zawsze myslalam ze jestem w ciazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to tylko ja.... Napisano Lipiec 12, 2006 harmonet kosztuje u mnie w aptece 32 zl. pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kokochanel 0 Napisano Lipiec 12, 2006 takie objawy są straszne, można sie choroby psychicznej nabawić... MONTY66, a jak czujesz się teraz? jest już lepij? mdłości ustąpiły? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewcia081 0 Napisano Lipiec 12, 2006 Ja własnie skończyłam brac drugie opakowniae cilestu i żadnych objawó nie miałam za cilest płace 16 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach