Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gabi81

Krwawienia 2 m-ce po porodzie

Polecane posty

Potrzebuje porady. Dokladnie 8 tyg po porodzie dostalam okres - tak przynajmniej mi sie wydaje bo wygladalo to jak moje miesiaczki sprzed ciazy. Po pieciu dniach przerwy krwawienie wrocilo i znow przypomina okres (trwa juz 4ty dzien). Przeciez to niemozliwe!Pojde do lekarza jak tylko sie skonczy ale moze ktos z Was wie co to moze byc? Zaznaczam, ze karmie piersia.

słonce a dlaczego nie idziesz do lekarza....byc moze masz jakies niebezpieczne krwawienie wewnetrzne....na co czekasz....

Gość to tylko ja....
idz do lekarza. i to szybko., tez tak mialam, i to nawet jeszcze pozniej po porodzie. ( i to po cesarce- blizniaki). na poczatku myslalam, ze to okres. to bylo krwawienie ze scianki macicy. dostalam cyclonamine

a przy tym krwawieniu masz bóle jak przy okresie......? jejku tu na kaffee mozemy tylko domniemywac co to moze byc...jestes po porodzie wszystko wraca do stanu sprzed ciazy i powinnas isc do lekarza aby cie zbadał.....to lekarz rozwieje twoje watpliwosci.....ja bym na twoim miejscu tak zrobiła..... byc moze cos ci sie zle w srodku goi, moze to jakis skrzepktory sie rozlał, wiele moze byc przyczyn a te błache moga byc powazniejsze tak wiec dla swojego zdrowia idz do lekarza....

Mialam watpliwosci czy isc juz teraz czy czekac az krwawienie sie skonczy, ale chyba rzeczywiscie nie ma co zwlekac. Zadzwonie jeszcze do lekarza i spytam, pewnie umowimy sie na wizyte. Ogolnie czuje sie bardzo dobrze, zadnego oslabienia, jedynie leciutkie pobolewanie brzucha od czasu do czasu. Gdy bylam na kontroli 7 tyg po porodzie lekarz stwierdzil, ze wszystko jest dobrze zagojone, macica obkurczona...