Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aro noł

zły gin?

Polecane posty

Gość aro noł

czy to normale że mój gin ani przy pierwszej ani przy drugiej wizycie ani nie zmierzył mi ćiśnienia, ani nie zważył chociaż założył kartę ciąży? nie spytał o obrzeki i napisał w karcie że nie ma chociaż puchną mi nogi i w ogóle tak dziwna jestem(jem jak zwykle a tyje w oczach). on ma tytuł dr i pracuje w najlepszym szpitalu w mieście. poszłam do niego z polecnia

Gość ooooooooprix
cisnienienie ma obowiazek zmierzyc-waga,hmm moze niekoniecznie.A leczyłas sie hormonami?

Gość aro noł
nie, wcześniej nie, ale teraz biore na podtrzymanie ciaży luteninę dopochwowo i duphason

Gość ooooooooprix
ja tez biorę luteinę-mnie zmierzył ciśnienie,ale nie ważył-więc może na razie nie panikuj.Awysłał Cię na badania krwi i moczu?

Gość aro noł
wysłal i nawet sie dopytywał, czy zrobiłam. dziwi mnie to, że mnie nie zważył bo mam nadwagę a on na dodatek powiedział, ze mam jesć wszystko na co mam chote tylko sie nie objadać. a z tym ciśnieniem to najdziwniejsze...

Gość ooooooooprix
moze kup sobie aparat do pomiaru i kontroluj to sama a w razie jakś uzasadnionych obaw przy następnej wizycie zapytaj go wprost.Ja tez narzekam na swojego bo jest mało komunikatywny i jak cos tłumaczy to niwiele z tego czasem rozumiem,ale ponoc jest bardzo dobry i mu ufamm.Zdrugiej jednak strony powinien pacjentce poswiecic duzo czasu i precyzyjnie rozwiewac wszelkie watpliwosci.