Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrospaczona46904

spuchla mi powieka ratunku!!!

Polecane posty

Gość zrospaczona46904

dzis wstaje rano..a patrze mam wielka powieke spuchnieta ,najdziwniejsze jest toze opuchlenizna nie boli wiec jeczmien to nie moze byc..od czego mogla spuchnac od przewiewu??bo ostatnio jezdze w samochodze w duzym przeciagu ale to by obie spuchly no nie?nie wiem mzoe tusz do rzes sie ukruszyl ..pomozcie mi bo sie martwie czy ktos to mial???? i czym to smarowac zeby szybko zeszlo do jutra zejdzie??????//pomocy:(

Gość kiko12
Ja tak miałam w tamtym roku. Było to zapaplenie spojówek, chyba od wiatraka. Byłam u okulisty, dostałam maści i krople i przeszło dopiero po tygodniu:(

Gość apteka
najlepiej idź do apteki tam ci doradzą czy mususz iść z tym do lekarza, albo dadzą jakąś maść która pomoże:D

Gość zrospaczona46904
ale oko mnie nie boli nic a nic taka samao opuchlenizna wiec zapalenie spojowek chyba odpada co zrobic zeby szybko zeszlo?lodem ,rumiankiem kto wie?:((:(:(:

Gość moze sprobuj
przemywac zielem swietlika, a najlepiej to idz do apteki

Gość zrospaczona46904
help!!:(

mialam to samo zero bolu i opuchniecie - gradowka - kiedy opuchlizna zeszla zauwazylam kulke wewnatrz powieki wielkosci ziarenka pieprzu, widac kiedy zamykam oko. Strasznie spuchlo, musialam isc do okulisty, dostalam masc, opuchlizna zeszla ale to dalej zostalo. za 4 tygodnie mam zabieg - wycianaja. Idz do lekarza bo niewiadomo

Gość gość
Miałam tak samo ;/ Już dwa razy... nie byłam u lekarza tylko ze dwa razy pocierałam powieke złotą obrączka i to mi zeszło praktycznie tego samego dnia - to był pierwszy raz, a teraz to nie wiem :)