Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sie zasstanawiam

Czy Wy tez sie tak zle i beznadziejnie czujecie w te upaly???

Polecane posty

Bo ja sie czuje fatalnie, boli mnie glowa, jest mi duszno, czuje sie slaba-jednym slowem tragedia, mam nadzieje zen ie jestem na cos chora- ale w umie nie tak dawno mialam robiana mofrologie i wyniki mialam wzorcowe, z tym bolem glowy to moze tez od wady wzroku (mam wylkipic okulary niedlugoi) czasem mija po kawie, czasem nie - moze cisnienie?? W kazdym razie te upaly sa straszne...ja chce zeby juz bylo chlodniej albo chociaz jakis deszcz zeby przelecial

Gość ludzie oooo ludzie
ja też dokładnie to czuje co wanilioweniebo

Gość tragedia_
Nie czujemy się! Ja się czuję bosko! Kocham upały! I nawet teżokres mam i nei rpzeszkadza mi to kochac upały! ;)

Gość ależ skąd.....
my kochamy upały, kochamy się pocić

Gość do tragedia_
to pewnie ty ździro tak sie wydzierasz w nocy, ze całe osiedle nie może spać...

tragedia napisala ze nie przeszkadza jej to kochac upaly a nie kochac SIE w upaly...............................................bez komentarza :o

Gość narzekacze cholerni
jakie 4 miesiace?? ladna pogoda pewnie bedzie przez sierpien, potem juz tylko krotka jesien i bedziesz miec swoja zime :/ szybciej niz myslisz i to przez pol roku! nudne gadanie czarny charakter :/

To, że ty się uwielbiasz parzyć sobie skórę, smażyć się i pocić to nie znaczy, że wszystkim podoba się to samo. Dla mnie, jak to ujęłaś \"ładna pogoda\", to pogoda przyjemna dla ciała i ducha a nie zaduch i gorąco wykańczające ludzi. Sama przynudzasz.

Gość narzekacze cholerni
"To, że ty się uwielbiasz parzyć sobie skórę, smażyć się i pocić to nie znaczy, że wszystkim podoba się to samo. Dla mnie, jak to ujęłaś "ładna pogoda", to pogoda przyjemna dla ciała i ducha a nie zaduch i gorąco wykańczające ludzi. Sama przynudzasz" Nie parze sobie skory, nie smaze sie. A ty chyba zduchu prawdziwego nie widziales, najlepiej narzekac :/ A w naszym kraju juz od tysiecy lat nikomu nie podoba sie to samo i tak jest do teraz!

Gość mam juz dosc słonca .....
mi tez nie za bardzo słuzy taka pogoda nie mam siły chodzic po tym słoncu i jakby powietrze sie dla mnie zamykało:(

Jak to nic się nie podoba. Wyraźnie napisałam że lubię zimę i to nie tylko latem :D I nie gadaj, że tak se narzekam. Chcesz przyjść do mnie do pracy i się przekonać???

a jak nhp. ja mam lubic takie upaly, skoro czuje sie fatalanie> boli mnie glowa, jestem oslabiona...

Gość lalecz-kaa
no, ja też mam okres strasznie duży :/, do tego jeszcze ten upał i bóle głowy... straszne!