Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam i co

mam rostępy,cellulit i blizny rozne i sie nie wstydze!

Polecane posty

Gość mam i co

chodze w bluzkach na ramiączkach,chociaz na biuscie mam rozstępy, na jednym ramionie blizne,na plecach troche pryszczy,na nogach tez rostępy i cellulit i jakos zyje!i co mam schowac sie gdzies i nie wychodzic z domu wam sie to nie podoba??dobre zarty

Gość przynajmniej
się nie obnażaj publicznie:D jak masz i to akceptujesz to bardzo fajnie, ale nie rozumiem po co się tym chwalisz i pokazujesz to całemu światu, chociaż większość z nas nie ma ochoty na to patrzeć:O

Gość do mam i co
i tak trzymaj kobieto A jak sie komu nie podoba,niech nie patrzy.

Gość A jak sie napatrzy
to niech się wyrzyga.

Gość mam i co
waze 65 przy 166,i nie wyglada to tak strasznie,i z tego co widze to masa ludzi to ma

Gość do mam i co
nie trzeba byc otylym zeby miec celulit to w glownej mierze wina hormonow.

Gość mam i co
poprostu tutaj wszyscy pisza ze to trzeba zasłaniac itd,a niby czemu?co mam chodzic w golfie by rostępow na biuscie nie bylo widac? ps. odchudzam sie

Gość popieram
ile mozna sie chowac? zwierzaki tam nie maja kompleksow i szczesliwe sa ;-) tylko czlowiek wymyslil sobie, ze musi byc idealnie piekny bo inaczej nie ma prawa wychylac glowy z piwnicy. a zycie ucieka.

Gość mam i co
oczywiscie nie ciesze sie ze tak wygladam,ale coz dorze zeby wazyc 20kg mniej,nie siedze tylko i jem

Gość mam i co
*dążę

Gość popieram
--> mam i co, nie chodzi o to, zeby nic ze soba nei robic, bo "jaka mnie panie boze stworzyles, taka mnie masz", ale zeby sie nie dac zwariowac. robisz cos w kierunku dobrego wygladu i jednoczesnie nie zakladasz, ze zaczniesz zyc dopiero jak ten wyglad osiagniesz. bo wtedy nigdy nie zaczniesz, bo zawsze bedzie cos do poprawienia.

Gość mam i co
nie nosze dekoltow,ale jak gdzies wyczytalam ze nie załozy topu bo bedzie widac blizne to poprostu szok przeciez z takiego powodu nie bede nosic workow

Gość *tableta*
też mam rozstępy, cellulit i co i żyję i kocham swoje ciałko :)

Gość mam i co
*tableta* z innego topiku wiem ze masz faceta,czy one mu nie przeszkadzają?

Gość *tableta*
i to jest najlepsze w tym wszystkim,że one mu w ogóle nie przeszkadzają a jak coś mówię na ten temat,to on tylko odpowiada,że mam piękne ciałko i on je kocha :)

Gość mam i co
to masz super faceta:)

Gość *tableta*
on jest bardzo kochany !!!! Ale powiem Ci,że pomimo tego,iż faceci są wzrokowcami,to jak już pokochają jakąś dziewczynę,to takie coś im naprawdę nie przeszkadza- chociaż to niestety nie dotyczy wszystkich facetów,ale na pewno większość

Gość ja mammm
bielactwo na brzuchu i sie tego strasznie wstydze. moj facet powiedzial ze nie ma czego ale jeszcze calej plamy nie widzial :( a rozstepy tez mam i na udzie nawet 5 cm ale tez jakos zyje

Gość *tableta*
no cóż taki już nasz los,nie wszystkie możemy mieć piękne i nieskazitelne ciałko. Dodam jeszcze,że nigdy nie chciałam iśćna basen-właśnie przez te moje rozstępy i kto mnie namówił,właśnie mój chłopak. Dzięki niemu stałam się bardziej dowartościowana i piękniejsza :)