Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniaa87_1987

33 dzien cyklu a okresu brak!!

Polecane posty

Gość moniaa87_1987

dzis jest 33 dzien cyklu i okresu brak. zawsze mam okres co 27-29 dni a teraz? ciąża jest na ost miejscu z moich obaw. czy spóźnianie sie okresu moze byc spowodowane ze do wczoraj czekałam na wyniki matury (stres) oraz z powodu upałów?? pamietam ze kiedys w lato miałam sytuacje ze cykle były nie regularne. chce jeszcze dodac ze wcześneijszy cykl trwał krócej niz zwykle (25 dni) oraz ze mam wydzielający się sluz. prosze o poradę.

Gość kyjhgx
nic się nie martw. ja w tamtym mc nie miałam wogóle miesiączki, też ciąża była na ostatnim miejscu, ostatnią miesiączke miałam w maju. Aż tu nagle w lipcu dostałam mc, i to prawidłowo. powód, dużo stresów, i upały, byłam u ginekologa, sam mi to potwierdził. pozdrawiam, i się nie martw.

Gość moniaa87_1987
dzieki. też tak własnie mysle... niemam żadnych objawów ciązy.. z każdym dniem coraz bardziej sie uspokajam. pozdrawiam Cie :) jeszcze raz dzięki.

Gość taka prawda
nic sie nie martw, mi przez te całe matury spóźnił sie 3 tygodnie :P teraz czekam na kolejny, powinien być jakoś niedługo ale nie licze dokłądnie bo nie chce sie stresowac znowu że cos ze mną nie tak :P

Bez stresu Kobietko:) Wszystko bedzie dobrze... Mi się teraz okresik spoznial 7 dni, mojej przyjaciółce tak samo.... Wszystko przez upały i stres. Ja teraz mialam ciezka sesje, troche nerwow... No i okres sie opoznia! Wiec spokojnie, niwe mysl o tym bo to sa dodatkowe nerwy, dodatkowy opóźniacz;) Na 100% bedzie wszystko ok:) BUŹKA