Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śmieję się ale też martwię

moj chłopak nie robi mi minetki....czemu?

Polecane posty

do tej pory robił mi ja zawsze. dopiero ostatnie dwa razy zaczęłam mieć pierwsze w zyciu orgazmy i cieszyłam sie jak głupia a teraz on przestał....kochamy się za każdym razem gdy się widzimy, ja zawsze staram się by było mu jak najprzyjemniej a on od ostatnich 6 spotkań, doprowadza mnie do orgazmu tylko ręką....myje się więc to że jestem tam nieświeża raczej nie może byc problemem:P

Gość ugabuga
a to moze jego powinnas spytac?:P

Gość pewnie prawdą jestże
sypia z Twoją matką

nie chcę żeby pomyślał że jestem pazerna i samolubna że chce minetkę za każdym razem:P po prostu zastanawiam jakie moga byc przyczyny...on miął przede mna dziewczyny ale nigdy im tego nie robił bo mowil mi że nie lubił. dopiero przy mnie(jak twierdzi) nie ma oporów. czy możlwie że nagle zaczął znowu mieć?:o

Gość fionika
to dziwne bo mi robi zawsze

a widzisz!!! ja też twierzdę że to dziwne. jestesmy ze soba prawie rok i mi też robił nawet kilka razy podczas spotaknia! wręcz sie do tego garnął z checia, a teraz NIC:(

hej to jest niby dory pomysł ale wtedy tez pomyśli że jestem pazerna a ja chce żeby mi to robił bo chce a nie dlatego że go szantażuje brakiem loda:D...jestem ciekawa co mu siedzi w tej pustej główce:)

a mój przez prawie 5 lat zrobił mi może minetkę 10 razy ale to dlatego, że ja tego nie znoszę :P wolę orgazmy w innej postaci :D a ja za to mogę mu robić loda zawsze i wszędzie kiedy tylko on tego chce :D p.s z połykiem :D

to ładnie teoria:D no ale jak ty nie lubisz to nie ma sprawy! ja uwielbiam. wręcz kocham gdy to robi bo robi to po mistrzowsku:P tylko czemu on tak bardzo się ostatnio wstrzymuje z opakazywaniem swych niezwykłych umiejętności?>:)

skoro to tak lubisz i Ci tego brakuje to nie widzę innego wyjścia jak mu o tym powiedzieć :D porozmawiaj z nim dlaczego przestał to robić, może ma jakieś powody my tutaj na pewno nie znajdziemy przyczyny :)

boję się że powie: a)brzydzę się b)śmierdzisz:D c)tam się chyba dzieje coś dziwnego ostatnio d)nie umiesz się ogolić e)to jest niesmaczne i na bank w Twoim śluzie czają się na mnie bakterie gdybym domysliała się przyczyny sama mogłabym to zmienić bez pytania a tak-zonk:o

co do tego akurat nie mam zadnych wątpliwości:)

Gość juken....
ale Ty ciagle pierdoly gadasz Palant z Ciebie

na pewno tak nie powie :) a nie poznasz przyczyny jeśli sie nie zapytasz wprost :P ja po kilku razach po prostu powiedziałam mojemu Słonku że sobie tego nie życzę bo nie mam z tego zbyt wielkiej przyjemności a nie mam zamiaru udawać że mi dobrze :D i co ? i nic :) powiedział ok i tyle było gadania na ten temat :D czasami się jeszcze pyta z grzeczności czy aby zdania nie zmieniłam :D także uważem, że w drugą stronę pójdzie równie łatwo :D

Gość juken....
wysmienicie ci to wychodzi;)

dzieki takim jak ty mam codzienna motywacje do pierdzielenia głupot

dzieki takim jak ty mam codzienna motywacje do pierdzielenia głupot

kurde głupio mi pytać ale zobaczę:) może zatęskni jak nie bedzie tego robił długo? bo kiedyś naparwde to lubił, to predzej on chciał a nie ja:D więc może bede mu robiła wspaniałe lody a jak bedzie chciał mi się w koncu odwdzieczyc minetka to powiem "nie dzięki" i sie skrzywię jakby nie umiał:P naucze go ze trzeba szanować potrzeby partnerki:P gorzej jak ja bede machać i amchać tą głowa a on nigdy nie bedzie chciał się odwdzięczyć:o

dzieki takim jak ty , dostaje porcje codziennej motywacji do działalnosci w tym kierunku

kurde głupio mi pytać ale zobaczę:) może zatęskni jak nie bedzie tego robił długo? bo kiedyś naparwde to lubił, to predzej on chciał a nie ja:D więc może bede mu robiła wspaniałe lody a jak bedzie chciał mi się w koncu odwdzieczyc minetka to powiem "nie dzięki" i sie skrzywię jakby nie umiał:P naucze go ze trzeba szanować potrzeby partnerki:P gorzej jak ja bede machać i amchać tą głowa a on nigdy nie bedzie chciał się odwdzięczyć:o

Gość gladiatorrr
podczas okresu wasze malze strasznie smierdza, wiec badz wyrozumiala :D

Gość Może...

Gość Powiedz po prostu
Kochanie, uwielbiam jak mnie pieścisz ustami i bardzo za tym tęsknie.

Gość polcia80
bo smierdzisz moze i tyle

Gość Głupie komentarze...
a temat jest poważny. Dla mnie to najlepsza część naszej gry miłosnej. Uwielbiam brać ale jeszcze bardziej dawać.Zaangażowanie powinno być z obu stron jednakowe. Trzy moje rady: 1) Zadzwoń do niego i powiedz mam teraz własnie na to ochotę. 2) Albo wyszeptaj to do ucha w miejscu publicznym ;) 3) Ewentualnie ubierz sie seksownie, wydepiluj i zagraj w grę "Powtórz wszystko co ja robię" i wtedy pieść go namiętnie ustami.

zamiast pytać dlaczego, powiedz że tego pragniesz i to Cie najbardziej rozgrzewa... ze wtedy jestes taka rozpalona... chyba on lubi sprawiac ci przyjemnosc? rozmawiacie w ogole o seksie?? ja zamiast pytac na forum, pogadalabym najpierw z chlopakiem :)