Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bywam tu od dawna

Hipokryzja, czyli to co mnie na eotycznym wkurza najbardziej

Polecane posty

majteczki w kropeczki i... do jasnej cholery, ale przed kim, czym? atakował Cię ktoś? kiedy? czy Ty zbyt nie jesteś przewrażliwiona zbyt?

maalutka - wiem, że Cię to śmieszy! :D Też bym się rozśmieszyła, gdyby mnie ktoś do cichutkiej myszki przyrównał, bo cichutka, to ja akurat bardzo rzadko bywam! :D ;)

Musztarda - no to!!!!! W myślach mi czytasz!!!!! Już trzeci raz Ci się to przytrafiło!!!! :D :D :D TELEPATYCZNA - czytająca sobie w moim rozumie! :D Jak myślisz - osłonka ołowiowa wystarczy? :O Taka jak do rtg. ? :O

majteczki ja się nie skarże ani nie narzekam, wredota zawsze wróci ze zdwojona siłą , a autopsji jedno, ci którzy komuś potrafią coś zarzuć są tacy sami:D ba gorsi:D

Ty względem wszystkich taka telepatyczna? Aż strach się bać... ;)

Gość majteczki w deseczki
ja nie chce z pomaranczami sie przyjaznic

* z autopsji wiem jedno.... i widzialam to nie raz, nie dwa i nie trzy:D do taczki dorwaly się kaczki;)

gadać każdy może, nie odpowiadam za chore imaginacje, moderatorzy widza kto zakłada, jak kogoś ciekawi moze zapytać:) kradnę mi kiedyś zarzucił to poprosiłam moderatora, dobrze mi się tutaj gada, są osoby które bardzo lubię i wszystko na ten temat

Dziewczyny! Ciiii.... Szkoda \"nerw\"... :D Zobaczcie, jak fajnie za oknem. :) Aż chce się żyć! :) A ludzie są tylko ludźmi. Tu są tacy sami, jak wszędzie. Ani lepsi, ani gorsi. Po prostu - ludzie...... :)

Jutro taką temperaturę zobaczysz! Cieszysz się? :) Nie wiem, jak Ty, ale ja w tym upale w dodatku ciężko pracuję fizycznie (nie żartuję!).I w dodatku lampa cały czas smaży mi kark. 😭 Dzisiaj zaczynam pracę póżniej, ale za to później kończę. 😭

Hihihi.... Przeżyję! Nie takie rzeczy człowiek wytrzyma, jak musi lub chce, prawda? Najważniejsze, że mi się w osobistym życiu zmieniło, bo tu to dopiero miałam doła. Reszta nieważna! :D

No wiedziałam, kurczę, wiedziałam, że masz intuicję i zdolności jakieś dla mnie wprost niesamowite. :D :D :D Wróżka jesteś, czy co?? :O

Od razu zgadłam, że jesteś mocna! :) Idę się już szykować do roboty. Biedni moi pacjenci... :( Im lampa wali prosto w twarz... :(