Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polonistka Ania

do nauczycieli

Polecane posty

Gość Polonistka Ania

kochani, mam pytanie - jak wyglada rozmowa o prace z dyrektorem szkoly - o co moze zapytac; w tym roku skonczylam studia, wiec o doswiadczenie pytac raczej nie bedzie, wiec o co?

Gość koobi
Czy lubisz pracę z dziećmi/młodzieżą. CZy masz warunki, by prowadzic zajęcia popołudniowe np. JAk C I się podobały praktyki. Czy wiesz, ile bedziesz zarabiać.

Gość Polonistka Ania
dziekuje, kochani jestescie, tylko, ze tego wszystkiego o czym piszecie to sie spodziewam, ale...opisze moze moja sytuacje...otoz bylam na rozmowie w sprawie pracy w jednej szkole, dyrektor po przeczytaniu cv i LM powiedzial, ze moge byc spokojna, bo mnie przyjmie, ale zastrzegl, ze tylko na rok (zastepstwo), a na koniec powiedzial, ze chcialby sie jeszcze umowic na jedna "typowa" - jak to okreslil rozmowe kwalifikacyjna i powiedzial jeszcze, ze o prace mam sie nie martwic i na spokojnie sie do tej rozmowy przygotowac, no i tak sie zaczynam stresowac - o jakie przygotowanie chodzi...? macie jakies pomysly? byl ktos na jakiejs nietypowej rozmowie? nie wiem czego sie spodziewac, a wiadomo, ze chcialabym dobrze wypasc

Gość tak se pisze
w szkole gdzie uczy moja mama dyrektor ma zwyczaj wyciągać od kandydatów na etat jakieś zobowiązania typu praca społeczna z dziećmi po godzinach i wg tych obietnic dawał lub nie stanowiska