Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lucynkaaa

Mam jutro ważne spotkanie i chciałabym świeżo wyglądac.

Polecane posty

Gość kefirka
O kurde Justine to tak jak ja, ja mam najwiekszy problem z ciuchami jak sie ubrac! moze tez cos doradzisz, co dwie glowy to nie jedna :) a poki co dobrej nocki pa.

Z ciuchami to ja mam też problem.. mam 174 i prawie 75 kilo zywej wagi, więc jestem mały byczek:) jednak ostatnio kupiłam sobie kilka sukienek za kolano i powiem Wam , że jeszce nigdy nie wyglądałam tak szczupło!!!. Zawsze chodziłam w dzinsach albo innych porach... jedank ja mam obfite doły ( dupsko, uda), a rączki mam raczej szczupłe.. Więc najwazniejsze to wiedzieć, jakie się ma wady a jakie zalety... ktoś ma grube ręce..a ładne nogi??? Więc niech eksponuje to co ma. Ja mam koleżanke która ma nogi grube jak baryłki..ale za to rewelacyjny biust..więc chodzi w bluzkach z dekoldami co odwraca uwagę od jej obfitych kopytek:). Lucynko pewnie już przeczytałaś trochę o masażu twarzy, w tych linkach co kefirek podał... jakby co to ja nadal jestem do usług.. Jadę 24 lipca na upragnione wakacje, więc mam teraz na głowie masowanie swojej grubej pupy co by lepiej wyglądała. Borykam sie bowiem nie tylko z celulitem ale niestety również z roztępami. Jestem już w tych dziedzinach niezłym fachowcem, więc jakbyście coś chciały, to walcie śmiało:) Wracam do pracy bo mnie wkońcu zwolnią;) Miłego dnia i Pozdrowenia.

justine Bańka Chińska---powiedz mi proszę czy sama nieumiejetnymi ruchami nie narobię sobie więcej szkód niż pożytku,bo co zbawiennego wpływu nań na twarz jestem przekonana,byłam 2 razy u kosmetyczki,wymasowała mnie ,ze hej,ale wiadomo na regularność nie mam co liczyć z bardzo prozaicznych powodów :( aha i jeszcze jedno,czego uzywasz do masazu,jakiegoś konkretnego kremu?no bo chyba nie na sucho?

Acha;):) Na pierwsze stronie tego postu kefirka podała fajne linki, o tym jak wynonywac masaż twarzy, zobacz sobie :) Ja osobiście stosuje te zalecenia których się trzymam ::P 1. Zacznij od przesuwania palców od skroni do brody. Delikatnie naciskaj skronie, następnie punkt na początku kości policzkowych, potem zagłębienie pod nimi, dalej miejsce koło ucha, gdzie zaczyna się kość szczękowa i zakończ na środku brody. 2. Teraz zajmij się czołem. Zaczynając od góry na środku czoła, przesuwaj palcami wzdłuż linii włosów, w kierunku skroni, które delikatnie naciśnij; następnie wzdłuż brwi ku środkowi twarzy i delikatnie je uciskaj. 3. Zaczynając od nasady nosa, wykonuj okrężne ruchy wzdłuż linii pod brwiami, a następnie w dół, wzdłuż kości policzkowych kończąc nad ustami. Wszystkie opisane powyżej ruchy wykonaj 10 razy. Staraj się włożyć w masaż wiele zaangażowania, odrywając się na chwilę od dnia codziennego - pomyśl o czymś przyjemnym, przenieś się na chwilę w miejsce ze swoich marzeń. Ten prosty masaż sprawi, że poczujesz się odprężona i zniknie napięcie z mięśni twarzy - Twoja twarz rozpromieni się! Co do tego czym masuję twarz...to nakładam krem nawilżający..ale po tym masażu przemywam twarz jakimś żelem do mycia twarzy ....(woda zimna), aby ją ochłodzić i oczyścić..iii dodatkowo ujędrnić. Jezeli bedziesz stosowała te zalecenia to napewno nic złego się naie stanie a Twoja buzia bedzie przepiękna;) Całuski i pozdrowienia.

Gość lucynkaaa
Justine--mam 176 i taką samą wagę, jak Ty :-) Z tym,że i ręce mam pulchne, o łydkach nie wspomne. Jedyne, co szczupłe, to brzuch i płaska pupa, niestety. :-)

Gość lucynkaaa
Nie widzę przeszkód :-) Etam, grubasowej...Jestesmy tylko konkretne :-)

dobra grupa wsparcia nie jest zła!!!problem natury : -grubasowej--no jestem na najlepszej drodze :( -kosmetycznej-szkoda gadać,moja facjata potrądzikowa -uczuciwej-no tu akurat nie narzekam

OOO widze, że moje koleżanki prysneły:)) W sumie ja też w pracy jestem, a że mogę czasem sobie popisać to juz innna sprawa:) Pozdrowienia dla funfel:) Niech piekno , czar, powab i uroda będą z NAMI:)

Gość kefirka
Cześć dziewczyny, ja stawiam sie na posterunku, po kilku dniach. Wejdzcie, bo mam taki teraz problem które z tych butów kupic, szczerze bardziej mi sie podobaja zielone, ale czy do blekitnej sukienki beda pasowaly czy tylko do kolorow w tonacji zielonej, brazowej no i czy taka sama torebke jak buty trzeba by bylo kupic, czy w ogole nie przejmowac sie butami tylko cala reszta? http://www.allegro.pl/item113832110_wloskie_sandalki_cudo_roz_35_od_aga222.html#photo

Gość lucynkaaaa
CZeść dziewczyny! Witam po przerwie. Kefirka--ładne te buciki, jednak nie jestem pewna, czy do niebieskiego bedą pasowały....Raczej do brązu. Chociaż teraz jest tendencja do mieszania kolorów, sama nie wiem..