Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MoniaIzo

Tort weselny - Kraków, Wieliczka

Polecane posty

Gość MoniaIzo

Czy ktoś mógłby polecić gdzie mogę zamówić fajny tort na wesele w okolicach Kraków, Wieliczka? Ile moze kosztować taki na 160 osób?

Piekarnia Buczek - super torty robią. Koszt to 18 zł za kg. Taką cenę nam powiedzieli pod warunkiem ze ciasto tez u nich zamówimy. pozdrawiam

Gość Myśle że powiem Ci
W Myślenicach cukiernia jest przy dworcu PKS, a w Libertowie koło kościoła.

Ja z czystym sumieniem mogę polecić krakowską cukiernię Józef Wilk Robią przepyszne torty weselne , pięknie ubrane , dowożą na miejsce- pełen profesjonalizm. Sama zamawiałam na swój ślub tam tort 4 piętrowy i byłam zachwycona. Wszyscy moi znajomi od czasu bytności na naszym weselu również na wszelki uroczystości zamawiają tam torty- A to mówi samo za siebie

Gość u mnie tez
zamawiaja znajomi z tej samej cukierni - w Myslenicach, maja fotografie z wykonanymi tortami i mozna sobie wybrac albo samamu zadecydowac co ma na torcie byc, cukiernia robi same pysznosci, torty nie sa za mdle - sa idealne w smaku i slodkosci, maja duzy wybor ciast i ciasteczek, wszystko swiezutkie, bo ludzie wykupuja tego samego dnia wszystko co upieka, wiecznie sa tam kolejki polecam

Gość MajakHA
Do Zula A ile płaciliście za ten tort 4 pietrowy??

Gość gość
Jest dobra cukiernia w Stanisławie Górnym, na http://ciastkarniaiza.pl jest ich oferta. Oni nam piekli ciasta na komunię synka w tym roku i szło się dogadać. Niezłe ceny, terminowo przygotowali ciasta, sam tort zrobili zgodnie z zamówieniem, tak jak chciałam.

Gość gość
Po tort opłaca się jechać do Stanisława Górnego (to jest nazwa miejscowości a nie dane faceta) ;-) Cukiernia nazywa się Iza, telefon i reszta informacji mają u siebie na stronie – ciastkarniaiza.pl. Pieką po domowemu, dekorują ręcznie zwłaszcza figurki z marcepanu robią wrażenie.