Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maja19_.

Proszę odpowiedzcie, a szczególnie bedzie miło jak odpowiedzą panowie.

Polecane posty

Gość Maja19_.

Znam pewnego chłopaka już jakiś czas. Dużo rozmawialiśmy kiedyś, ale to było jakiś czas temu, bo na pewien czas kontakt się urwał- prawie półtora roku. Dwa tygodnie temu zagadnął mnie na tlenie, no i gadamy gadamy i coś mi sie wyrwało, że gdzieś tam byłam w jakimś miejscu a on zaczął gadać a, że wie kto i co itd? ogólnie zaskoczył mnie ,ze pamiętał takie pewne nic niby nie znaczące sprawy, o których sama nie pamietałam ,że mu mówiłam - może jakieś 2 lata temu,potem zaskoczył mnie jeszcze z paroma innymi sprawami, że pamieta. Ogólnie to wiem, że mu sie kiedyś podobałam i mówił mi różne komplementy. No właśnie mam pytanie, czy zwyczajnie jak rozmawiacie z dziewczyną, która was mało interesuje to pamietacie o różnych szczegółach, które wam mówiła? Słyszałam, że jak facetpamieta dużo szczegółów, to znaczy ,ze uważnie słucha, a jeśli uważnie słucha - to mu bardziej na dziewczynie zależy i że chce wiedzieć o niej jak najwiecej. No własnie czy moge przypuszczać ,ze coś do mnie czuje. On ogólnie jest skryty i nigdy nic do konca nie powie... a zreszta była taka sytuacja, że pewnie uważał ,ze nie ma szans - a jest wrecz przeciwnie. Pogmatwałam się, prosze podpowiedzcie coś, bo moje doświadczenie z chłopakami jest niewielkie :) same typowo kobiece szkoły i psychika facetów jest dla mnie tajemnicą, na codzień najwiecej do czynienia mam z kobietami. Bardzo zależy mi na tym, żeby i on coś czuł, ale z drugiej strony ama nie wiem. To bardzo fajny chłopak, bardzo go polubiłam, ale już nie wiem czy go zacząć podrywać, czy mogę sie ośmieszyć. Po czym poznać ,ze chłopakowi zależy na tobie bardziej niż na tylko koleżance, kiedy jest to zauważalne. Jakie są objawy :)

Gość Maja19_.
:( szkoda ,że nikt mi nie odpowie ...

Gość Maja19_.
:) W skrócie : czy jeśli chłopak pamieta wiele drobnych szczegółw z rozmowy, nawet takich sprzed 2 lat - to czy może to oznaczać, że zależy mu na dziewczynie bardziej niż tylko jako na koleżance, czy może nie.Dodam różnych drobnych, zdawać by sie mogło nieistotnych całkowicie dla kogoś szczegułów.

Gość hmmmmmmmmmmmmm
moze umie słychac:) a może czuje coś wiecej do ciebie:)

Gość Maja19_.
No właśnie, sama już nie wiem. On faktycznie pamieta dużo rzeczy, ale np. zaskakujące jest to ,ze pamietał np. to co mówiłam jakieś 2 lata temu o całkiem nieistotnych sprawach. Zwykle mi sie zdawało, że faceci takich rzeczy słuchają a potem puszczają mimo uszu i to mnie zastanowiło. W każdym razie wiem, zze mu sie podobam i ten stan utrzymuje sie jużdługo, ale i tak nie jestem pewna, czy coś wiecej niz tylko to ,że sie podobam. A byłoby fajnie ,bo w sumie bardzo go lubie. Z drugiej strony troche brak mi śmiałosci żeby wykazać inicjatywę, tym bardziej, że nie jestem pewna. Chyba troche sie boje, że np. sie ośmiesze przed nim, bo okaże sie ,ze sobie ze mnie żarty robi. Na co zwrócić uwagę, żeby poznać czy to coś wiecej.

Gość Maja19_.
Moze macie większe doświadczenia w tym zakresie, ja chodziłam do żeńskiego liceum, teraz studia humanistyczne i praktycznie to jestem znawcą psychiki damskiej ale na pewno nie męskiej. Przyznaje ,ze moge być troche naiwna w tych sprawach no i stąd te pytania.

Gość ++lol++
zdecydowanie chciał pamiętac te szczegóły bo mu na Tobie zależało... kiedy tak jest facet zwraca szczegóły na różne rzeczy... ostatnio miałem taki przypadek że spotkałem się ze znajomą na której tez mi conieco zależy nie widzieliśmy się od 4 lat po czym za 2 tyg znów ja odwiedziłem tym razem przyszedłem prosto do jej mieszkania... jakie było jej zdziwienie gdy wcisnąłem odpowiedni przycisk na domofonie.... to nie był przypadek że zapamiętałem... ps. skoro chłopak nie jest zbyt wylewny to sama zaproponuj jakąś kawę itp itd łap okazję zanim jest okazja powodzenia pozdrawiam

Gość Maja19_.
++lol++ Dziękuję za twoją wypowiedź :) dałeś mi troszke do myślenia i dałeś mi troche nadziei. Ja mu kiedyś powiedziałam ,że mi się podoba to zwykle reagował tak jakby mi nie wierzył. No własnie i już sama nie weim co robić. Z drugiej strony troche mnie hamuje to ,że on zwykle głównie ze mną żartuje na każdy temat i nie mam śmiałości nagle wyjechać do niego z propozycją randki. Może za bardzo boję sie odrzucenia... a byłoby mi głupio jakbym źle odczytała jego intencje. Jak pokierować narazie sprawami, na co zwrócić uwagę w rozmowie, żeby sie upewnić, moze o coś zapytać .. .tak troche przebiegle, żeby przypadkiem się zdradził. Doradźcie. Być może dzisiaj pogadam z nim na tlenie to bym go jeszcze wybadała ;).

Gość Łatwo poznać
Popatrz na jego spodnie

Gość Maja19_.
:) a coś więcej ??

Gość Maja19_.
up up up

Gość Maja19_.
Witam dzisiaj ponownie, może ktoś mi dzisiaj jeszcze coś podpowie. Wczoraj rozmawialiśmy i jak zwykle przede wszystkim żarty, w pewnej chwili pomyślałam, że napisze mu aby się spotkać gdzieś na piwku albo w kinie(taka randka) ale za chwilke coś napisał - no i mi przeszło troszke, jakoś mi głupio jakby to źle odebrał. Może gdybym go dobrze nie znała, to w sumie byłoby mi bardziej obojętne, ale do tej pory byliśmy dobrymi znajomymi, no i jak nieopatrznie odebrałam jego sygnały... mogłoby być nieciekawie. A on mnie coraz bardziej kusi....

Gość Maja19_.
.....

Gość powód375
ja tez kiedyś zaskoczyłem dziewczynę, widziałem ja raz, potem po roku opisałem w co była ubrana, jaką miała fryzure, bo szczególnie mi sie podobała, a to była prawda

jestem pewny, ze jesli pamieta szczegóły, to mile wspomina tamto spotkanie i widać chciał Cie poznać lepiej - to co Ty myslisz o tym to prawda :) Zależy mu :) ale jeszcze jedno - skoro o tym pamieta, to musiał czasem do tego wracać, bo wiadomo że fakty o których sobie nie przypominamy ulatują z naszej głowy :)

Gość zadoomka
to prawda, jak cos nam bardzoo to pamietamy kazdy szczegol i tym mona zaskoczyc ale i zrobic wrazenie:0