Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaraz zwariuje

POMOCY

Polecane posty

Gość zaraz zwariuje

ZRobiłam dwa testy oby dwa ze niejestem w ciazy a okresu nie ma tylko jakis biąły gęsty ciągnący sie śłuz :( co sie dzieje z moim organizmem ?????????/ pomocy piszcie

Gość ej sorki ale czegos nie kumam
brrrr Bie jestes w ciązy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Testy nie klamia :)

Gość Katie88
Siemka mam dokładnie to samo !!!!! :/ też zrobiłam 2 testy, żaden nie wykazał ciąży, a okresu nie mam! I te same objawy.. :[

Gość Kreeya
Jesli bierzesz tabletki, to spokojnie. Też tak miałam, a potem okres się pojawiał. Nie denerwujcie sie tak bo się powykańczacie :) zawsze można przeciez dla komfortu psychicznego stosowac i gumki i tabsy :)

bozee to jakas plagaa:( ja nie bralam tabletek tzn bralam ale przerwalam i czekam czekam na @ i jakos go nie widac tez mam bialy sluz bola mnie piersi jak przy okresie sa one wieksze i czule na dotykk ,

Gość *emi*
o, matko! Dziewczyny troszke spokoju, bo naprawde oszalejecie! -sa upaly, @ moze sie przesunac ! -bez wzgledu na to co pisza na testach ciazowych ( 6 dni po zaplodnieniu bla, bla bla), to ze wzgledu na to, ze kazdy organizm jest inny, najbardziej wiarygodne sa ok 14 dni po zaplodnieniu, lub ok 3 dni po terminie @. Jezeli zrobilas 2 testy ciazowe ROZNYCH firm i oba sa negatywne, poczekaj jeszcze kilka dni, a jezeli @ sie nie zjawi to: - badanie krwi beta -wizyta u gina, bo niekoniecznie to musi byc ciaza, moze sie dziac cos niedobrego. powodzenia i nie dajcie sie zwariowac