Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 112121212121

facet w sandałach i skarpetach/

Polecane posty

Gość 112121212121

co o tym sadzicie??

Gość Edyta.tel
fuuuuuj

Gość mam lepszy sposób
nie przeszkadzają mi na ulicy ;) ale mojemu facetowi w życiu bym na to nie pozwoliła :) ....zresztą on sam wie jak należy się ubrać :P

Gość ech........
no dajcie spokoj, a co w tym dziwnego? mnie to nie odraza.zwlaszcza, jesli sandaly sa typu 'sportowe' a przynajmniej takim panom nie smierdza stopy - tj nie smierdza im tak mocno, jak tym, ktorzy noisza sandaly bez skarpet

Gość oh...ohh...
widziałam tak dziewczynę białe(kiedyś..) skarpety frotte i klapki a do tego dresik . koszmar...

Jak pan ma umyte nogi i wyczyszczone sandały to nawet na gołą stopę nie powinny śmierdziec :D Do Delfin ummm -------> czy mogłabyś mi napisać co to jest piterek bo ja się troszku nie orietuję :( :D :D

Ja w Kościele widziałam chłopaka garniturze i adidasach takich wiece .. staromodnych do biegania, takih roztelepanych w dodatku, ale przyznam ze ten w klapach wymiata razy trzy :D

Gość mam lepszy sposób
mój 'połowica' całym rokiem łazi w glanach...jedynie kiedy jest extremalnie gorąco zakłada adidasy :O a nogi mu nie smierdzą :P niech żyją czyściochy :)

identyfikator ==> nie mogłabym tylko mógłbym.. piterek to taka mała torebka dla panów, gdzie zmieszczą się dokumenty i długopisiki :)

Gość kik*
Też się zastanawiałam co to.;) A niech sobie nosi. Jak widzę faceta w skarpetach i sandałach to sobie myślę, że może chłopina palca na wojnie stracił i łyso mu tak zapylać z czterema, jak na kreskówce...;)