Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie małe pytanko

jak się wymigać z wieczoru panieńskiego?

Polecane posty

Gość takie małe pytanko

Nie uśmiecha mi się iść na ten wieczór do osoby, za którą nie przepadam, a która będzie moją rodziną niedługo. W jaki sposób najlepiej zapewnić sobie "nie pójscie" na tą impreze i święty spokój że się dowie, iż nie szłam specjalnie? Macie jakieś pomysły?

Gość oleczkaQ
normalnie :) sciemnij cos albo nie pojdz a pozniej cos sciemnisz :P biegunke moglas przeciez miec :P a moze wogole nie zauwazy ze cie nie bylo :)

Gość kidx
qłaśnie,prezydent miał sraczkę i nie pojechal do Weimaru,więc sie nie przejmuj:)

Gość takie małe pytanko
taa ;) sraczka ciekawy pomysł, ale co zrobić jeśli przyszła panna młoda to lekarz? akurat ona poda mi kilka sposobów albo leków bez recepty na biegunke :( Pomóżcie!

Gość powiedz ze ząb cie
niemiłosiernie boli na to już nic nie poradzi, chyba ze do stomatologa cie zaciągnie

Gość kszak
Powiedz ze idziesz i normalnie zostan w domu. Jak bedzie dzwonic to po jakims czasie odbierz i powiedz ze przepraszasz bardzo ale nie stety nie bedziesz mogla z nim isc (a taaak bardzo bys chciala) bo chyba czyms sie zatrulas i wimotujesz ciagle i masz silny bol glowy. Bralas juz duzo tabletek na bol i pilas mieta ale nic ci nie pomaga. No i do tego ta sraczka tez moze byc :) Oczywiscie udawaj strasznie zawiedziona i smutna :)

Gość wucekaczka
wykreć się pracą albo migreną

Gość powiedz ze bolał cie ząb