Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naprawde nie wiem

Co robic....????

Polecane posty

Gość naprawde nie wiem

Pomożcie, mam prawie23lata nie jestem zabardzo doswiadczona, mam chlopaka, od niedawna zaczeliśmy sie całować, jest miło ale czuje pewien niedosyt, co mam robić z rękami??? on jakby masuje moje pośladki? albo coś tam a ja? nie wiem jak mam jego piścić troche głupio się czuję, bo swoje latka mam..:( pomóżcie. Piszczie swoje rady. z góry dziękuje.

Gość śmieję się ale też martwię
23 lata to trochę dużo jak na takie problemy ale ja mam czasami gorsze więc bede wyrozumiała...jeślie chcesz się tylko całować to dotykaj jego twarzy, obejmuj go mocno za szyje i dotykaj głowy(mężczyźni mają wbrew pozorom bardzo wrażliwe szyje i USZY:), w tym samym czasie starajac się trochę mocniej przywrzec do niego klatka piersiowa. udawaj że jestes bardzo podniecona:P a jesli chcesz by pocałunek był wstępem do czegos poważniejszego dotykaj go po klatce i gładź ramiona tak jakbyś rozbierała niewidzialene ciuchy:) tylko bez przeginania.....jeślie jestes blisko i np. siedzicie badź leżycie gładx go po udach, tylko nie tak natrętnie jak facet gładzi dziewczynę tylko tak mocno, pewnie i powoli tak jakbym to był jakiś niekontrolowany, bezwarunkowy odruch:P aha jeszcze jedno bez względu na to co za chwilę usłyszysz od innych NIE CHWYTAJ GO ZA PENISA:D

Gość tak se mysle ze
udawaaj ze jestes podniecona? :O co za glupia rada chyba chodzi o to zeby rzeczywiscie byla podniecona a nie zeby udawala cos na sile :O

jezu przecież zrobiłam na końcu zdania " :P " :o nie znasz się na żartach?:o

Gość tak se mysle ze
czytalam i nie zwracalam uwagi co ty dala sn akoncu zdania

Gość wezcie cos napiszcie
bo jsa tez mam prawie 23 i tez nie wiem co robic :D serio to nie zaden zart

no widzisz a trzeba czytać ze zrozumieniem:) daj jej lepiej jakas rade skoro juz tu zawitałaś:)

Gość njhhk
ja sie nauczylam jak mialam 29 nie wiem co wiek ma do tego mialam takich beznadziejnych partnerow pzredtem dopiero jak Jego poznalam to jakby ktos lamke zaswiecil tu nie chodzi o was ale o partmerow ktorzy pojecia pewnie nie maja

Gość skorowidz
Myślę że to prowokacja Ciężko mi sobie wyobrazic aby 23 letnia kobieta była na etapie całowania i nic więcej. A ten tekst że nie jesteś za bardzo doświadczona zwala z nóg. O małym doświadczeniu będziesz mogła mówić po kilku miesiącach współżycia a teraz Ty nie masz pojecia o tych sprawach. Jak nie wiesz co masz robić to najlepiej zapytaj partnera on tobą pokieruje, chyba że ma doświadczenie równe twojemu

Gość wezcie cos napiszcie
do śmieję się ale też martwię--> to wezcie cos napiszcie to wlasnie bylo o mnie :O

Gość tak se mysle ze
i wezcie cos napiszcie to ja czyli ta sama osoba :O

Gość tak se mysle ze
skorowidz --> ciezko ci sobie to wyobrazic? to musze ci powiedziec ze malo wiesz albo jestes jakis ograniczony skoro zakladasz ze poi 16 to wwzytscu juz wszystko iwedza :O

Gość tak se mysle ze
skorowidz --> ty jestes durny czy jaki :D jak to sobie wyobrazasz caluja sie a ona nagle pytac co mam robic zeby ci bylo dobrze? beznadzjenie to brzmni:O

Gość skorowidz
Nie nie twierdze że po 16 każdy to ma za soba Ale skoro srednia to 18 - 19 lat to trudno sobie wyobrazić że 23 latka ma takie problemy. Przecież akty miłosne są nawet w reklamach , nie mozna mówić że się nie wie co trzeba robic Zresztą to samo przychodzi. mnie nikt nie pokazywał co i w jakiej kolejności mam robić to przeciez każdy ma to w sobie. Normalna 23 letnia osoba nie pyta gdzie ma pogłaskać partnera na forum tylko pyta sowjego partnera albo improwizuje

Gość tak se mysle ze
ale to srednia wyciagnieta z lat 25 i 15 :O wiesz wogle co to srednia?

no co ty nie pytaj bo bedzie siara:) ja wiem że ty jestes "wezcie cos napiszcie" ale ja mowiłam do pani o nicku "tak se mysle ze":) na kafeteri nie otrzymasz zbyt wielu madrych rad o tej godzinie. zostaniesz co najwyżej zjechana jak widzisz. poczekaj cierpliwie. przyjdzie ktoś normalny i dostaniesz jakies inne rady:)

Gość skorowidz
Czy wam ktos pokazywał albo instruował jak i gdzie dotykać? Nie róbcie jaj A pomysł z otwartym pytaniem do partnera jest bardzo dobry. ludzie mają problemy w łóżku bo ze sobą nie rozmawiaja i nie znają własnych potrzeb

Gość tak se mysle ze
skorowidz a ty z pierwsza dziewczyna wiedziales tak na 100 procent co masz robic i byles tego taki pewny? ja mysle ze nie malo jestem o tym oprzekonana roznica w tym ze jedni zaczynaja wczesniej inni pozniej ty nie wiedziales w wieku lat 14 czy 15 przykladowo a inni nie wiedza w wieku lat 23 a nawet 30

skorowidz o co Ci chdzi? ma 23 lata i nie wie co robić a ty jej mowisz że trudnow to uwierzyć???co w tej chwili zmienia to Twoje gadanie?:o

Gość tak se mysle ze
ale mi nie zalezy na radach bo to nie ja zalozylam ten topic

Gość skorowidz
oczywiście że wiedziałem . nie trzeba być asem żeby wiedzieć jakie pieszczoty podobają się kobietom. Zreszta własnie zawsze na początku pytałem partnerki co mam robić aby było jej dobrze. To sie zawsze sprawdza

jasne:o zapyta go wprost skoro dopiero zdecydowali sie na pocałunki jak ma go dotykać??? chyba ogłupiałeś. chłopak na bank by sie przestraszył....już lepszą rada jest by sama do tego doszła niż w przypadku ich relacj zapytała wprost:o

jak chcesz rad to nie gadaj ze skorowidzem i czekaj cierpliwie

Gość tak se mysle ze
a zastanawiales sie nad tym ze skoro ona ma chlopaka w wieku lat 23 dopiero to samo to bylo dla niej jakas trudnoscia a co dopiero gadanie o tych rzeczach

Gość skorowidz
No to niech go nie byta i dalej tkwi w slodkiej nieświadomości czego on pragnie i co lubi. Ten facet tez zreszta jest jakims kolkiem skoro nie potrafi poprowadzić sprawy. Najgoresz sa takie sytuacje kiedy dwóch partnerów nie wie jak się do tego zabrać

Gość tak se mysle ze
skorowidz nie obrazaj ludzi i nie wypowiadaj sie na ich temat jesli nic o nich nie wiesz

Gość tak se mysle ze
nie chcesz dawac rad to nie idz sobie o juz po co wkurzasz innych i obrazasz? a ja mysle ze sam jestes kolek i sam nie wiesz bo jak bys wiedzial to bys napisal a ty tylko sie przechwalasz co to nie ty i sie nie zdziwie jak sie okazae ze to ty jestes tym co to ma 24 czy ile lat i jeszcze nei mial dziewczyny

o boze co za człowiek!!!!! to jest jej pierwszy chlopak a nie wileloletni partner do cholery! a ona przy pierwszych niewinnych zbliżeniach ma wyskoczyć z pyatniem "kochanie co zrobic żeby Ci sprawić przyjemność????" skorowidz ty weż się zastanów!

Gość skorowidz
no to sytuacja bez wyjścia Ona sie wstydzi zapytać a on sie wstydzi powiedzieć. Moze przed trzydziestka dojdą do etapu leżenia nago

Gość tak se mysle ze
skoro jestes facetem to napisz autorce topicu co ma robic bo ona widocznie swojego chlopaka nie umie wstydzi sie albo nie chce jeszcze zapytac i latwiej jest jej zapytac sie anonimowo obcych