Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naprawde nie wiem

Co robic....????

Polecane posty

Gość tak se mysle ze
a ja mysle ze sam jestes kolek i sam nie wiesz bo jak bys wiedzial to bys napisal a ty tylko sie przechwalasz co to nie ty

Gość skorowidz
wiem z doświadczenia, że panowie bardzo lubią pieszczoty odbytu. często się tak zabawiamy z kolegami, kiedy za oknem plucha a w telewizji nudy...:)

Gość tak se mysle ze
,yslisz ze tak latwo w wieku 23 lat powiedziec do kogos powiedz mi co i jak?

Gość naprawdę nie wiem
chyba czas na mnie... szczerze nie spodziewałam się takiego odwetu;) ale dzięki szczególnie za rade od śmieję się ale też martwię :) postaram się zastosować:D Hmm skorowidz to co piszesz jest troszke dołujące lecz nie przejmuję się tym, jedynie mi troche przykro, że tak mnie oceniasz ale to nic. A tak pozatym lubimy się całować z chłopakiem, tak więc myślę sobie, że nie jest ze mną tak bardzo źle, skoro odpowiadam jemu. Może we mnie bak pewności... siebie, i dlatego wydaaje mi się, że jest coś nie tak jeśli chodzi o moje niezdecydowane ruchy rączkami, być może on też to odczuwa nie wiem. Pogadałabym z nim lecz ten mój wiek zbyt mnie zawstydza... wolę sama dojść ddo tego by mu było dobrze. Może kiedyś mi się uda. a z Waszymi radami napewno będzie lepiej. Chyba niz złego w tym, że tutaj pytam o jakieś rady:P Pozdrawiam

Gość faceci lubia gdy
masuje sie ich po udach????? po wewnetrzej czy zewnetrznej stronie???????

Gość japońska róża
autorko! wszelkie porady, co masz robić i jak pieścić faceta w momencie kiedy dopiero zaczynacie, wyrzuć, proszę, do kosza. i nie zastanawiaj się, co masz robić, tylko czuj, zdaj się na intuicję i samo pójdzie. to musi być koszmarne - takie dotykanie się tak, jak ktoś poradził, albo jak się przeczytało. rady są dobre dla tych, co już wiedzą o co chodzi, umieją o tym rozmawiać i chcą spróbować czegoś nowego. a nie dla początkujących!! Wy się musicie wyczuć i nauczyć o tym rozmawiać. takie pytanie to bardzo dobry pomysł - niezależnie od wieku. ale może faktycznie nie na samym początku. teraz po prostu z nim bądź, przytulaj nie nie myśl za dużo, tylko czuj! pozdrawiam i życzę wiele przyjemnośći. początki są cudowne :-) czasem trochę śmieszne, ale cudowne ;-)

Gość uupupp