Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leonia

ból podczas stosunku

Polecane posty

Gość leonia

Mam taki okropnie meczacy problem otóż od niedawna zaczełam współżyć.Pierwszy raz strasznie bolało jednak myślałam że następnym razem bedzie lepiej niestety jednak lepiej nie jest :( boli okropnie. W sumie jak narazie uprawialismy seks moze ze 5 razy ,i wydaje mi sie ze juz powinno byc lepiej ale nie jest . Miałyście może tez takie problemy? Można temu jakoś zaradzic ? Czy też moze ma to wpływ ze jestem szczupła ??

Gość śmieję się ale też martwię
mnie boli przy wejści do tej pory! a wspołzyję juz prawie rok więc sama widzisz że nie ma się czym martwić. zanim się dopasujesz do partnera może minąć trochę czasu...jeśli jednak to jest uporczywy bol podczas stosunku to moze byc nadzerka o której wczesniej nie miałaś pojęcia bo nikt Ci tam niczego nie wkładał i nie obcierał tej rany:) jezeli to bedzie trwało dłużej idź do ginekologa i po problemie

Gość jurij
To powinna być przestroga dla wszystkich wielbicieli ciasnych cipek. Według mnie lepiej mieć dziewczynę z ciut za luźną niż za ciasną. A tobie radze dziewczyno iść do ginekologa. Zresztą to powinien być twoj obowiązej przed rozpoczeciem współżycia lub tuż po. lekarz ci powie co z tobą nie tak