Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BysSstra

... rozkminka ...

Polecane posty

Tydzień temu byłam na wakacjach z moim chłopakiem i Naszymi przyjaciółmi... Podczas wyjazdu mój chłopak pokłócił się ze wszystkimi Naszymi przyjaciółmi (ze mna też się kilkukrotnie kłócił)... Teraz po przyjeździe do domu, chłopak powiedział mi, że chyba będę musiała wybierać między nim a przyjaciółmi... A ja tego nie chcę!!! chcę być z moim Kochanym, a także chce się spotykac z przyjaciółmi... co mam zrobić w tej sytuacji?? jak sie zachowywać...??:( help:( jestem już z moim Miśkiem 19miesięcy... Problem jest o tyle bardziej skomplikowany, bo On oprócz Naszych wspolnych przyjaciól nie ma swoich... głupia sytuacja...:(:(:(

Na dodatek mój chłopak uważa, że moja przyjaciółka ma na mnie zły wpływ i że ona chce, zebym przestała byc z Nim...

Tragedia... Ale staż imponujący - 19 mies. :P :D :D :D

ja nie wim co bym zrobiła!ja z moim chłopakiem znamy swoich znajomych spotykamy się z nimi na imprezach, on nie przpada za moimi koleżankami (nie wszystkimi) ja niektórych jego kumpli też nie nie lubie i on o tym wie.:)

Gość ostra
nie ma prawa stawiać Ci ultimatum. Jesteś wolnym człowiekiem. Nie ma prawa stawiać Ci takich warunków bo to nieludzkie. Niech on wybiera czy akceptuje Cie czy nie. Ps. z kolesiem ktory nie ma znajomych musi być coś nie tak

On stwierdził, że jak zaczął spotykac sie ze mną to zerwał swoje kontakty... nie wiem czemu;( On mowi, ze dla mnie poswieca wszystko... Oprócz tego On jest o mnie baaardzo zazdrosny... nie chcę go stracić:(

narazie jest dobrze, tylko, że On nie chce zebym spotykała się ze swoją przyjaciółką, bo Ona (według Niego) ma na mnie zły wpływ...:(

Gość hej Bysstra
może to zabrzmi złośliwie ale czy Twoj facet uważa Ciebie za uposledzoną? Co to znaczy zły wpływ przyjaciółki? Chyba sama podejmujesz decyzje i nizaleznie co Ci przyjaciołka radz, warto wysłuchac a postapć wg siebie.

no ja mu właśnie to samo mówię, że ja nie robie tego co Ona mówi, tylko to co ja chcę... to On mi na to, że ja jej słucham podświadomie...:(