Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tleniona

Dobra odżywka do włosów rozjaśnianych!

Polecane posty

Gość tleniona

Stało się!Rozjaśniłam włosy i podobno mi w nich dobrze :) Mam takie rudawe,ale użyłam rozjasniacza mocnego, bo swoje włoski mam ciemne i kondycje wlosów mam fatalna,opłakaną. ściąc nie chcę i nie mogę tyle zapuszczałam :( Dziewczyny może znacie jakieś dobre odżywki do włosów rozjaśnianych.Moga być w sprayu,bez spłukiwania.takie które rzeczywiście pomagają,nie obciążają włosów (jest lato) bo będę musiała pojść do fryzjera,a tego nie chce :( mam nadzieję, że pomorzecie :)

Gość tleniona
bede podciągać,bo znika :)

Gość tleniona
wiem,ze jest wax,ale trzeba go nakladac,podgrzewac podobno itd,ja nie mam na to czasu :( szkoda jednak bo podobno dziala :(

Gość a dlaczego nie chcesz isc do
fryzjera?? Tam gryza czy jak:P

Gość tleniona
nie no oczywiscie ze nie gryza :) jednak mam taka fajna dlugosc,zapuszczalam z krotkich wlosow, teraz moge rozpuscic,upiac a jest taki upal,ze jest to wygodne. jak pojde do fryzjera to na 100% opitoli mnie tak,ze nie bede mogla nawet malego kucyka zrobic!

Gość a dlaczego nie chcesz isc do
podejrzewam ze masz takie siano na lbie ze rzeczywiscie powinnas sciac konce. Ale pewnie wolisz miec zniszczone kudly anizeli troche sciac :P Niestety zadna odzywka ci tego nie naprawi - trzeba bylo sobie jakiegos taniego rozjasniacza w domu nie ladowac na leb :P

Gość tleniona
nie mam siana,da sie je ulozyc,ale fakt ze mialam piekne lsniace wlosy,a teraz sa bardziej zniszczone doprowadza mnie do szalu! sciecie dobrze by im zrobilo,ale wole najpierw wyprobowac inne metody.

Gość niestety nie ma innej metody
:P Trzeba sciac konce! takie przesuszone sa po prostu nieladne :P

Gość lepsze są odżywki do spłukania