Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diem

PROVIDENT

Polecane posty

Gość diem

JESTEM KIEROWNIKIEM W TEJ FIRMIE I ZWRACAM SIĘ DO LUDZI TEŻ W NIEJ PRACUJĄCYCH,A ZAJMUJĄCYCH SIĘ OBSŁUGĄ SYSTEMU KODÓW AUTORYZACJI. MAM KLIENTA,KTÓRY MIAŁ AUTORYZOWANĄ POŻYCZKĘ TYDZIEŃ TEMU,ALE WTEDY JEJ NIE WZIAŁ.CHCIAŁ WZIĄĆ WCZORAJ,ALE MÓJ SZEF NIE WYRAZIŁ ZGODY Z UWAGI NA TO,ŻE BYŁ JUŻ SPRAWDZANY.... KLIENT JEST UCZCIWY I BARDZO MU ZALEŻY.PYTANIE MOJE BRZMI:ILE CZASU BĘDZIE W SYSTEMIE INFO,ŻE KTOŚ GO SPRAWDZAŁ?PRZECIEŻ ON TYLKO CHCIAŁ SIĘ DOWIEDZIEĆ,CZY PROVIDENT GO OBSŁUŻY!

Gość PROVIDENT
to banda złodzieji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dają kredyty na takie procenty ze się kredyt 2 razy spłaca. LUDZIE NIE DAJCIE ZARABIAC KERTYNOM I ZŁODZIEJOMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM A POZATYM TEN KREDYT SPŁACA SIĘ W TYGODNIOWYCH RATACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość diem
NO TAK,ALE TO NIE TEN TOPIK...:)

Gość diem
podnoszę!!!!!!Pracownicy mojej firmy,Łączmy się!!!

Gość provident928930
Witam. Byłeś/aś klientem Provident, jak oceniasz pracę pracowników tej firmy. Jesteś lub byłeś/aś przedstawicielem tej firmy co sądzisz o pracy w tej firmie. Zapraszam http://provident.frix.pl/ GG: 928930

Gość wbrewa
ja pierdykam, kierownik wlazi na kobiece forum i pyta o zadania w pracy bo nie wie szajs ta firma :-O

Gość frfr
a gdzie temat o romasach w firmie provident

Gość urvis
SŁABI PSYCHICZNIE STRZESZCIE SIE TEJ PRACY -BO MOŻECIE NIE WYTRZYMAĆ -