Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyszła Szczęśliwa Mama

Dziewczyny!!!! Jestem w ciąży!!!!!

Polecane posty

Gość jesteście wstrętne
dziewczyna jest szczęśliwe, a że Wy nie to od razu ja dołujecie. Nie przejmuj się 🌼 Jak ktoś ma wspaniałego partnera to nie znaczy że po urodzeniu dziecka zmieni się w olewającego i niezaangażowanego w nic męża. Wiem to z własnego doświadczenia :-) Mój mąż też się bardzo cieszył z naszego brzdąca, który ma teraz 6 lat. Jest dumą swego tatusia. A tatuś nie widzi świata po za nim. Więc nie zawsze jest tak okropnie. Ciesz sie swoim szczęściem i życzę Wam wszystkiego naj!!!!

Gość oik7uyht
no i jak tam po?????? reakcji męża????????

Gość Przyszła szczęsliwa Mama
Normalnie wytrzaskał mi kutasem po twarzy a potem kazał spijac swe soki. No ale ucieszył się

Gość trepow
w tym kraju jednak dostatek!

Gość marzenkaT
hej od wczoraj wiem, że jestem w ciąż!!!!!!!!!!!! Jak robiłam test i wyszły dwie kreski to siępopłakałam, dziś rano powtórzyłam i tak samo! Mężowi jeszcze nie powiedziałam. Wie już moja siostra, nie mogłam sie powstrzymać musiałam komuś powiedzieć, a mężowi chcę zrobić jakiś "prezent"

Gość ja też jestem
w tej mniejszości,która ci współczuje,i to nie dlatego,że jestem złośliwa,ale z tej przyczyny,że sama dwukrotnie to przerabiałam,i bardzo dobrze wiem jaki to "miód".I jak na ironie ,za każdym razem to ja rozpaczałam ,za to mój mąż przyjmował tę wiadomość po męsku,i w 100% sprawdził się jako ojciec, minęło już 20 lat.A juz zupełnie na koniec dodam,że stara prawda mówi:małe dzieci -mały kłopot,duże dzieci-duży kłopot.I TO SIĘ SRPAWDZA.

Gość taka jednaa
gratuluję -ja tez jestem mamą 14 - latka który u mnie był niespodzianką w bardzo młodym wieku - ale nigdy mimo róznych przeszkód losu nie żałowałam decyzji bycia matką

~~marzenka T~~szczerze gratuluje i zycze powodzenia,to najpiekniejsze chwile w zyciu.Sama mam 3 letnia coreczke i dla mnie dziecko jest najwiekszym szczesciem na swiecie.Nie rozumiem wpisow innych osob ,jak ktos jest sam nieszczesliwy to po zniecheca ciebie i jeszcze ci wspolczuje.No ale są i tacy co nie potrafią sie cieszyc z innymi.Goraco pozdrawiam!

Gość taka jednaa
gratuluję -ja tez jestem mamą 14 - latka który u mnie był niespodzianką w młodym wieku - ale nigdy mimo róznych przeszkód losu nie żałowałam decyzji bycia matką. To najpiekniejszy prezent od życia. Dbaj o dzidziusia juz teraz a najważniejsze pogoda ducha - ja całą ciążę byłam szczęsliwa i mój narybek do tej pory jest niezłym wesołkiem - usmiech nie zchodzi mu z twarzy :) pozdrawiam