Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikserka

upał a podkład

Polecane posty

Gość mikserka

dziewczyny czy w takie upały jak sa obecnie stosujecie podklad? jak tak to jaki bo w takie upały u mnie wszystko spływa i wygląda mało estetycznie:/

Gość maybelline
pure make up, jest w porzadku

Gość Lyotardka
Podklad Diora: Diorskin Ultra Mat, mam kolor 300 jestem bardzo zadowolona, bo cera wyglada niesamowicie swiezo i naturalnie:)Jeszcze trik z rozem na policzkach i jest naprawde glamour;)Tylko niestety jest drogi:/

Gość Opalilam sie
1-szy raz od lat i stwierdzilam ze nie potrzebuje podkladu ------juuupiii

Gość mikserka
to nawet nie uzywać matujących podkąłdów? pzrecie zw taki upał bed esie świecic niemiłosiernie, przecież używa sie podkładów w lato? To moze inaczej, co robicie ze sie nie świecicie w upały? i nie pocicie na buzi?

Gość mikserka
no wiem ze są ale moż epolecisz jakis? miałam z garnier jeden ale strasznie wybielał jakoś buźke i wygladąłam jak w masce:/

Gość no ja
podklad heheh taka jestes brzydka ze nawet w lato musisz zakladac maske na twarz!

Gość mikserka
nie odzywaj sie jak sie nie znasz

Gość no ja
no ja nie musze sie znac bo nie jestem taka pojebana zeby zakladac maske na twarz!!! no ale jak jestes paszczur to zakladaj zeby ludzie sie nie wytraszyli ...i jeszce przez ciebie zawal serca dostana

Gość Lyotardka
Nie wiedzialam ,ze tylko paskudy stosuja latem podklad...Ja tam wole stosowac, bo nie mam zamaru swieci sie jak psu jaja buahahha Zalosni sa niektorzy ludzie. Mikserka nie przejmuj sie, nie jestem szkarada, a podklad stosuje caly rok, bo podklad takze chroni moja twarz prze promieniowaniem UV

Gość mikserka
Lyotardka a jaki stosujesz podkałd w lato?

Gość daruj sobie podkład latem
jak się nie chcesz świecić, to kup puder sypki. Matuje lepiej niż podkład. A skóra będzie miała spokój.

Gość ja pitolę mikserka
ty nawet czytać nie umiesz???:O Przecież napisała, że Diora matujący:o Nie wiesz, co to Dior???:o Ile ty masz lat, bo coś mi się ywdaje, że jesteś pryszczata nastolatką???:o

ja stosuje podklad, ale tylko na wieczor, Rimmel recover bo lekki jest i odpowiedni na mojej suchej skory

ja stosuje podklad, ale tylko na wieczor, Rimmel recover bo lekki jest i odpowiedni na mojej suchej skory

Gość bezik987
dokladnie - kazdy splywa. Ja ma loreala true match i ten jeszcze jakos sie trzyma ------------------------------------- www.kobieta.wellnesslife.pl Dla babeczek które lubią dbać o swoją urodę - 21 dniowy program by być piękną!

niezależnie od pory roku stosuje MF Lasting Performance, kol. 102 podkład zabezpiecza skórę przed niekorzystnym wpływem np. zimnego wiatru (zima) i promieni słonecznych (lato) podkład należy dobierać do rodzaju cery a nie do pory roku (pod podkład stosuję jeszcze krem nawilżająco-matujący Eveline)

tez uzywam diora...skora wyglada naturlanie..nic cie splywa i nie mam brzydkeij twarzyczki:)) a opalam sie w miedzy czasie:)

w takie upały nie powinno sie używać podkładu, skóra sie poci a wy zatykacie ją podkładami :o lepiej troche pochodzić nie wymalowanym a potem jak sie buźka opali to w ogóle nic nie trzeba używać wiem wiem ,ze jak sie przyzwyczai do podkładu to trudno go rzucić :P ale ja jestem już opalona po pyszczku i nie używam nic :P nawet tuszu ;)

no ja tez jestem trocje opalona,ale to nie pomaga..mam wiele blizn po syfkach i okropnie je widac....i zle sie z tym czuje gdy to wszyscy ogladaja;/

po pierwsze - jak sie ma np. cerę naczynkową, to nie można się mocniej opalać po drugie - nawet, jak jest sie opalonym, trochę, to naczynka widać po trzecie - dobre podkłady nie zatykają porów po czwarte - dobre podkłady są ochorną dla skóry a nie jej wrogiem

Gość mikserka
wiem co to Dior a jedna opinia mi nie wystarczy tak trudno to zrozumiec? a z okresu kiedy inni mieli pryszcze wyrosłam 10 lat temu. Słuchajcie chodzi mi o to ze normalnie tez nie uzywam podkładów w upały ale dostałam prace i tam wszystkie dziewczyny sa wytapetowane, spływajacy makijaz zle wyglada jak sie ma stycznosc z ludzmi i dlatego pytam

ja nie rozumiem jak można nakładać cokolwiek na twarz latem!! sztyft do ust, pociągnięcie rzęs, mgielka do ciała i tyle. Już was widze nad jeziorem hehehe. do łóżka z facetem też wskazujecie z tapetą?

Gość gandziaa_26
kup kompakt Shiseido z serii na lato (ten w niebieskim opakowaniu z wysokim filtrem). Żaden upał ani pot mu niestraszny, ładnie wyrównuje kolor cery. Choć niektórym dziewczynom podobno robi maskę. Mi na szczęście nie:)

Gość gość
W te upały to nie ma mowy o podkładzie . Wszystko spływa . Ja używam wody termalnej z termissy aby nawilżyć skore i trochę ja schłodzić . Podlad na +30 stopni to dla mnie zło .