Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Irisik

Co sadzcie o tej OFERCIE weselnej?

Polecane posty

Gość Irisik

Gość bogata bardzo
;)

Gość Irisik
Sorry za szybko kliknelam "Enter"! :-) Chodzi mi o oferte weselna w tym hotelu: LINK: http://www.hotelslavia.pl/ potem kliknac na ORGANIZUJEMY potem kliknac na WESELA i przeczytac oferte. Co sadzicie o tej ofercie, czy moze juz ktos z was bawil sie tam na swoim lub kogos weselu?? Czy ta oferta jest godna poleceniu? Czy zna ktos z was ten hotel?! Hotel Slavia ul. Promenada Gwiazd 34 72-500 Międzyzdroje Irisik

no oferta moze i ciekawa, bogata, ale prawie 400 zł od osoby??? ja płace 95, w pałacyku nad jeziorem, z dziczyzną, no bez tych tzw. GRATIS dodatków, hehehe! gratis!! czylkiw cenie 399zł! Dla mnie szkoda kasy na tak wystawne wesele, albo inaczej - tak drogie wesele, ale oczywiście wybór jest twój i pewnie masz na to pieniądze, to sobie rób! powodzenia!

Gość lo rany
te balony to porazka kto zna fajny hotel pod Warszawa, organizujacy wesela, plus noclegi dla 70 osob, nie za drogo?

Gość jak dla mnie bomba
wcale nie drogo jak za 2 pełne dni - wyżywienie i kwaterunek

Gość torba na glowe
no w sumie to jak za impre prawie 3-dniowa to nie jest to bardzo drogo , ale nie wymagajcie od gosci , zeby wam 'zwrocili' - bo standard to 2-3 stowki , tu ten standard rosnie do co najmniej 4-5 stow- jak macie i chcecie sie postawic , to spoko , ale jak nie macie , to chyba szkoda sie szarpac na taki przepych