Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 za艂amana_wawa_

Dobry ortopeda dla m艂odej dziewczyny w Warszawie

Polecane posty

Go艣膰 za艂amana_wawa_

Prosze poleccie mi jakiegos dobrego ortopede i masa偶yste w Wawie mam powa偶ne problemy z kr臋gos艂upem szyjnym. Mam 20 lat.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 za艂amana_wawa_
odswiezam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dsad
ods

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Orangenlimoniade
jesli dobry ortopeda to chyba bez znaczenia czy dla mlodej czy dla starej...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sissy666
do za艂amana_wawa- Ja mia艂am du偶y problem z odcinkiem l臋d藕wiowym,b贸l niesamowity.Pom贸g艂 mi p.Czuka w Lecznicy na Wilczej 3,ale wej艣cie jest od Mokotowskiej.Ju偶 po 2 masa偶u i ustawianiu kr臋g贸w mog艂am ta艅czy膰 nawet twista.Mia艂am 5 zabieg贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艂膮czenie temat贸w
ortopeda w Warszawie, ogromna pro艣ba!!!!!!! 07:04 ankarra Prosz臋, je艣li kto艣 zna w Warszawie dobrego ortoped臋, niech da namiary, bo jestem ju偶 za艂amana i 偶y膰 nie mog臋 normalnie...to d艂uga i przykra historia, nie chce Was zanudza膰, po prostu bardzo prosz臋 o pomoc... 07:49 ankarra dzi臋kuj臋 bardzo i poprosz臋 o wi臋cej bo chodzi mi przede wszystkim o kompetentne badania i diagnoz臋, by膰 mo偶e skierowanie na operacj臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zenek_D
Ja si臋 d艂ugo naszuka艂em dobrego ortopedy, ale by艂o warto. Teraz chodz臋 z wszelkimi kontuzjami do Coropomedu ( www.corpomed.pl ), do pana Artura Biela. On ma jaki艣 rentgen w oczach chyba, bo wystarczy 偶e par臋 razy dotknie, co艣 uci艣nie i ju偶 wie z czym do niego przychodz臋. Mia艂em tak cho膰by z kolanami, kt贸re od raz zdemaskowa艂 i zaleci艂 skuteczn膮 rehabilitacj臋. Super po prostu.

Udost臋pnij ten post