Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julalalalalalalala

duze jest prawdopodobienstwo ze po odstawieniu tabletek jak zajde w ciąze to

Polecane posty

Gość julalalalalalalala

bedzie to ciąża mnoga??? wlasnie czesto slyszalam ze jak sie berze tabsy to pozniej mozna miec dwojaczki a nawet trojaczki nawet jak w rodzinie wogole nie ma blizniat!! ile z was tak mialo? przestalam brac tabletki ze wzgledu na zerowe libido i stwierdzilam ze jak zajde w ciaze to nie bedzie tragedii no ale jak bedzie to ciąza mnoga to bedzie troche gorzej....

Gość julalalalalalalala
???????????????????????????????????????????????

No tak czasem tez słysze takie opinie..Ale wiesz chyba bym za bardzo w to nie wierzyła bo róznie bywa..nie raz po anty nie ma owulacji przez kilka miesiecy..nie mówiac o bliźniakach...A co do bliźniaków to raczej jak sa w rodzinie to sie potem tez moga ,,pojawic\"

Gość julalalalalalalala
no wlasnie mojego ukochanego matula jest z blizniakow slyszalam ze blizniaki zdarzają sie co drugie pokolenie ale i tak ryzyko jest do tego te tabletki mojej kolezanka jak zaszla w ciaze zaraz po odstawieniu tabletek to urodzila blizniaki. ja osobiscie bym nie chciala bo nie dosc ze to podwojny problem to zazwyczaj blizniaki mają jakies wady lub są chore bo kiobieta jest przystosowana do jednego dziecka. wiec prosze niech sie wpisują kobietki ktore po odstawieniu tabsow urodzily blizniaki!!!!!!! bo moze faktycznie nie mam czym sie przejmowac