Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sherida

co o tym myslicie - pupa

Polecane posty

Gość sherida

zalozylam to juz w innym dziale ale nikt mi nie chcial odpowiedziec co myslicie o takich posladkach bo mysle zeby jakies cwiczenia zastosowac aby miec taka pupe podoba sie wam? nie chce zeby ktos mowil ze mam za duza d... dlatego pytam czy taka jest ok czy nie jest za duza dlatego musze zastanowic sie nad jakimis cwiczeniami zebym w przyszlym roku mogla z duma na plaze wyjsc http://www.superdupcie.pl/displayimage.php?album=1&pos=8 http://www.superdupcie.pl/displayimage.php?album=1&pos=4 http://www.superdupcie.pl/displayimage.php?album=toprated&cat=-1&pos=1 http://www.superdupcie.pl/displayimage.php?album=toprated&cat=-1&pos=18

Gość sherida
a to ostatnie zdjecie?

Dupa jak dupa..też lekko wypięta....bo wtedy każda lepiej się prezentuje...i co ważne nie widac ud, więc trudno stwierdzić... najlepiej znajdz w necie ćwiczenia..jest tego pełno na pośladki i ćwicz by mieć jędrą ale swoją dupę...a te olej... kto wypina tego wina;)

Gość sherida
ponoc taka wyrazna pupa to ideal i teraz nie wiem co mam myslec

Gość sherida
wieksza ale nie w tym sensie - wieksza ale ksztaltna wlasnie po cwiczeniach a nie od zarcia w mac donaldzie te nie wygladaja na tluste dupska wrecz przeciwnie; natura byla niesprawiedliwa :(

Gość sherida
moze jakis facet sie wypowie

ja pierdziele...to juz takie stronki są? bez komentarza...ciekawe czy są takie np...gorącecipki.pl i najdluzszefiuty.org....ehhh a co do tematu- płaskodupie- nic gorszego nie moze byc :d

Gość sherida
polowa zdjec jest z internetu ale nie o to chodzi - chodzi o ksztalt tylka

Gość Tauruss
pupa powinna być jedrna i przedewszystkim okrągła :) a co do zdjec to takie jak na ostatnim zdjeciu lubie najbardziej az ślinka cieknie :p

21:52 sherida \"zalozylam to juz w innym dziale ale nikt mi nie chcial odpowiedziec.... nie chce zeby ktos mowil ze mam za duza d... dlatego pytam\" Przecież można odpowiedzieć, że o tym wiesz. Czy musi wszystkim się podobać? \" zebym w przyszlym roku mogla z duma na plaze wyjsc\" hm..z dumą...żeby wszyscy podziwiali Twoją pupę? :) sorry ale to śmieszne.

Gość xbettyx
ja od kilku lat regu;arnie kilka razy w tygodniu robie ok 200polprzysiadow dziennie i mam lepszy tylek niz wszystkie laski ze zdjec razem wziete.nie jest bardzo maly,taki akurat,ale sterczy i odstaje,ze faceci oczy ledwo odrywaja:)

Gość drugie zdjęcie naj

Gość mime
tu chyba nie chodzilo o to kotre foto jest naj ale czy takie tyleczki sie podobaja :)

Gość drugie zdjęcie naj
to piszę, które się podobają. drugi i czwrty się podoba, pierwszy też ok, trzeci fatalny z tą dziurą pod.

hm sorki ale myslalam ze pekne ze smiechu. masz kogos znajomego w reklamie albo podobnych sprawach>?to znajdz sobie i dowiedz sie co to jest retusz!dziewcyzno one te tylki to maja idealne bo tak ktos chcial!!i co chcesz miec identyczne? ja pierdziele niektore to maja narabane w tych glowach! moze zapisz sie na jakis kurs samodowartosiowywania!przepraszam a teraz nie wyjdziesz na plazE?masz 3 posladki (trzeci z kupy tluszczu?) a moze masz kwadratowy tylek?nie kumam tego!!!!!!!!!!!!!! sorki moze zbyt gwaltownie ale ja naprawde tego nie rozumiem!!:(

Gość mime
no nie wiem! ja widzialam takie wprawdzie tylko kilka ale o retuszu mowy nie bylo wiec wszystko jest mozliwe

Gość dziwni jestescie
Jak jakas laska pisze ze chce schudnac to wszyscy jej bija brawo a jak inna napisze ze chce mic ladny tylek to ludzie to wysmiewaja Tak samo jest z malymi cyckami - zamiast wspierac czy pocieszyc to ludzie wyzywaja je od desek

Gość dziwni jestescie
A pdejrzewam ze ci co najbardziej krytykuja tez nie maja co pokazac dlatego pisza ze to np retusz!!

Gość retusz

Gość Ciii...
Czemu się od razu mnie nie pytasz tylko potajemnie oglądasz zdjęcia mojego tyłka :P?? nie no w sumie ja mam dużo pupę.dwie piłeczki :D ja nie musiałam robić żadnych ćwiczeń po prostu mam taki tyłek ale ostatnio rekreacyjnie dla dobrego snu wieczorem sobie trochę ćwiczę robie po 50-60 brzuszków w jednym ćwiczeniu a na brzuch robie 4 a potem jeszcze robie ćwiczenia na pupę. zwykłe podnoszenie nogi do góry w klęku z kolanem ugiętym najpierw prosto potem na bok (po psiemu) potem jeszcze 100 przysiadów i tyle.ale dobrze się potem śpi:P

Gość Langwedocja
Podaj adres ile bierzesz za godzinke???ciepeczka tez nizłą mniam mniam szkoda ze w matochach lizałbym Ci ja az soczki by ciekły po udach mmm mniam mniam