Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A W A R E N E S S

Dziewictwo w XXI wieku

Polecane posty

Gość A W A R E N E S S

... mówią dziewictwo nie jest już w modzie ... , a tak naprawde to nigdy nie było . Monogamiści, czyli ludzie którzy wierzą w jeden związek na całe życie, zawsze należeli do mniejszości . Mam 25 lat i jeszcze nigdy nie byłem z dziewczyną na poważnie, dlaczego ? Nie dlatego że jestem nieśmiałym chłopcem , bo nie boje się wyzwań . Jestem prawiczkiem dlatego że wierze w "jedność umysłu i ciała" i dawno temu złożyłem przysięge, że dopóki nie poznam tej jednej jedynej , z którą zdecyduje się przeżyć dany mi czas na tym świecie dopóty żyć będe w czystości . Wystarczy mi tylko jedna dziewczyna , ale pragnę by ta "rzecz" należała tylko do nas ... Brzydziłbym się dotykać i nie mógłbym darzyć szacunkiem kogoś kto zachowuje się jak "zwierzątko" , a twierdzi że jest "czymś" lepszym. Niewielu jest mi podobnych , ale wiem że istniejecie , tak więc nie traćcie wiary , pozostańcie wierni swoim zasadom , bo gdy już Los połączy was z waszą drugą połową , samotność na zawsze odejdzie w otchłań ... Nie jeseście sami na tym padole łez ...

Gość osiemnastoletnia
podziwiam :D mało jest TAKICH osób... :( ja jestem jeszcze dziwicą :D

Gość ewcia211
za młoda jesteś na obciąganie

Gość ewcia211
a może chcesz moje gówno posmakować