Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam już tego dość

Pomóżcie!!! Strasznie poci mi się twarz!!!

Polecane posty

Gość Mam już tego dość

Co robić? Nie piszcie o antidralu, bo on jest na pachy, a nie na twarz. Najgorzej mi sie poci pod nosem, pod dolna wargą, wkrzydełka nosa i czoło. Normalnie leje sie ze mnie w tych miejscach!! Błagam pomóżcie, bo już nie chce mi się życ!!!

Gość Mam już tego dość
Dzięki za pomoc. Biednemu zawsze wiatr w oczy. Jak zwykle zostajesz z problemem człowieku sam. Nikt mnie nei rozumie.

Gość ja cie rozumiem
mam ten sam problem, pod pachami mam sucho a z głowy sie leje :P Trochę pomógł mi chlorek glinu (kupiłam na allegro) ale główna przyczyna, to nadciśnienie, mam wadę serca, odkąd biorę leki jest wyraźna poprawa :)

Gość Mam już tego dość
No właśnie najgorsze jest to że ja sie cholernie wstydzę tego. Nawet do lekarza się wstydzę z tym iść. A co to ten chlorek glinu?

Gość Roztargniona Kaśka
polecam piś szałwię :)

Gość ja cie rozumiem
chlorek glinu działa podobnie jak antidral, tylko jest łagodniejszy. U nas nie do kupienia na Alllegro jest facet, który to sprzedaje z niemieckiej apteki (to lek robiony) wkleje Ci linka http://www.allegro.pl/item114921766_nadmiernego_pocenia_koniec_chlorek_glinu_3_tyg_.html a do lekarza swoja droga też sie wybierz, zrobisz sobie ogólne badania bo przyczyny takiej nadpotliwości mogą byc rózne, często całkiem poważne.

Gość Mam już tego dość
Pije szałwię od 2 tygodni i nic nie pomaga!! A chlorek glinu, to to samo co antidral. Mam bardzo wrazliwa cere i jak kiedys spróbowałam posmarował antidralem twarz to przez 3 dni miala straszne czerwone plamy, tak mnie podraznił :( Wsydze się z tym isc do lekarza :( Wydaje mi sie ze jetem zdrowa, tylko to pocenie... ehh

Gość ja cie rozumiem
chlorek glinu jest łagodniejszy od dezodorantu, ja mam wrażliwą cerę i bałam się podrażnień, na szczęście nic mi nie jest. Mam suchą twarz smaruje sie tym żelem tylko na noc w przeddzień mycia włosów średnio dwa razy w tygodniu. Szałwia też mi nie pomogła, łykałam w tabletkach :(

ja tez mam ten problem:( dlatego niskopodlogowe autbousy odpadaja:) tam sie ze mnie leje. z tym ze ja jestem zdrowa jak ryba-mialam dokladne badania na serce-zdrowe, cisnienie super, hormony w porzadku! i nie wiem od czego to-nie wstydze sie isc do lekarza bo jesli ma mi ktos pomoc to nie ma sie czego wstydzic-lekarka powiedziala ze to widocznie takie rozlokowanie gruczolow potowych-jest ich duzo i powierzchniowo...eh:)

Gość Mam już tego dość
A jak sobie z tym radzicie na codzień? Mi jest strasznie głupio jak np. ide z facetem i on suchutki, a ja musze twarz chusteczka wycierac 😭 Mam wrazenie ze jak on to zobaczy to sie obrzydzi

Gość Mąka ziemniaczana
Ja nakladam na twarz mąke ziemniaczaną, troche pomaga. Nie błyszcze sie az tak...

Gość może pocisz się ze stresu
podświadomie myslisz o spoconej twarzy i juz ja masz

Gość Mam już tego dość
No w zimie i jak jest chłodniej, to czasem też mi się spoci, ale bardzo rzadko. W te upały tylko jest masakra

Gość może pocisz się ze stresu
to jakieś ziółka na uspokojenie moga Ci pomóc, moja lekarka przepisuje mi taka miksturę robiona w aptece, biorę 2x dziennie po łyżce i jestem "do rany przyłóż" :D:D:D Czuje sie naprawdę świetnie, zapomniałam co to stres w domu, pracy, nie pocę się ze zdenerwowania. Ziółka nie maja zadnych skutków ubocznych, moge prowadzić samochód.

Gość Mam już tego dość
No ale jak ide do sklepu to chyba sie nie stresuję? A co to za ziółka?

Gość tabletki szałwiowe

Gość Mam już tego dość
O masz!! No przecież napisałam, że mi szałwia nie pomaga.

Gość Mam już tego dość
Sam/-a masz ryja!!! Niby jak mam go umyć jak jestem na miescie??? Prymityw z Ciebie i tyle!

Gość kup sobie wode termalna
w upal spryskaj twarz. poczekaj chwile az sie wchlonie. moze troche pomoze :)

Gość Mam już tego dość
do --> a jakże Jesteś prostakiem i chamem, wiec nie obchodza mnie twoje wypowiedzi

Gość Jeanine 22
też mam tak :( Wyjde spod prysznica, nakremuje twarz i za sekunde mam kropelki na czole, pod nosem itd.. To prawda, mam rozszerzone pory i tłustącerę ale to troche co innego. Ale jak sięma 31st w domu to tak jest... Ja się ratuje i przemywam twarz ziołami (najlepsza byłaby szałwia) noi oczywiście chłodzę sięcały czas jakos.... Ale to doraźne....

Gość Mam już tego dość
Wszyscy mowia "pij szałwię, pij szałwię" A czy komuś to w ogole pomogło?? Ja piję od 2 tygodni i nic nie pomaga!!!

rzeczywiscie satrasznie nerwowa jestes...mzoe to z tego. ja nie mysle o tym..wogole jakos nie przychodiz mi to do glowy-jest goraco i sie poce i tyle..a jak komus nie pasi niech nie patrzy:))

Gość mam już tego dość
tabletki z cynkiem pomagają na pocenie???

Gość AniaMalinka
polecam ODABAN !

Gość gość
Zrób badania to może być cukrzyca z tym objawem niema żartów.

Gość gość
Szalwia i inne mam 46 lat i juz od kilku lat tak mam kto powie w koncu prawde co zrobic zeby co dzien nie myc glowy ????