Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnnnmmm

CZY WARTO IŚĆ NA WESELE???

Polecane posty

Gość nnnnmmm

Mam mozliwosc pojsc jako osoba towarzyszaca i sie waham, diabelnie, nigdy na weselu nie bylam ... W dodatku zostalam zaproszona przez osobe ktorej znajomych w ogole nie znam, oprocz niego beda tam sami obcy mi ludzie. Czy wesela sa rzeczywiscie takie super? Boje sie ze sie tam nie odnajde...

Gość wesela są nudne
ogólnie polegają na najedzeniu się i najebaniu sie do bólu a potem na tańcach przy disco polo - jak lubisz taką rozrywk e to idź

Gość mowiecija
nie cierpie wesel :O jak umiesz tanczyc i masz fajna os. towarzyszaca to idz, jak nie wspolczuje

Ja bym szła bez wachania, grunt to partner który potrafi tańczyc, żeby szaleć z nim na parkiecie.

Gość nie idź bo to poniżające
schlać morde i dopiero się bawić a takw yglądają wesela

Gość idź to się dowiesz
na Twoim miejscu poszłabym zobaczyć jak wygląda polskie wesele. skoro nie widziałaś a masz okazję zdobyć nowe doświadczenie to idź. osobiście wesel nie lubię. jedzenie w nocy i tańce przy muzyce, której nie lubię mnie nie bawią. ps moja rada: nie daj się wyciągnąć o dwunastej na środek sali.

Gość idź to się dowiesz
przecież nie ma przymusu picia. kto chce pije a kto nie chce nie pije.

Gość TuliłeśMnieWramionachSnu
Idz Idz na wesele jeżeli twój partner lubi się dobrze bawić to i ty też będziesz dobrze się bawiła.

Gość nnnnmmm
Ja nawet nie wiem jak on tanczy. To poczatki naszej aktywniejszej znajomosci i wczoraj mi to zaproponowal, zdebialam, ale tak sie zasmucil ze az wiecie sama sie dziwnie poczulam. On jest 7lat starszy ode mnie, wiec i pewnie ludzie na weselisku beda starsi ode mnie. Ja w zyciu nie bylam na weselu, nawet nie wiem jak sie na nim tanczy...

Gość nie idź bo to poniżające
schlać morde i dopiero się bawić a takw yglądają wesela

Gość nnnnmmm
A o 12 co sie dzieje ??

jasne idz nazresz sie za darmo potanczysz wypijesz ja bym poszla nawet jakbym nikogo nie znala

Gość phii
poniżenie totalne jest o 12 jak złapiesz takie kwiatki to potem tańczysz taniec gogo na tym co złapie krawat - koszmar - i zabawy są tez - takie super ze ło - np siadasz z innymi paniami i pan młody obmacuje ci uda i zgaduje czy ty jestes panią młodą - mówie ci ale mara jak powie ze to ty nią jestes - potem ałe wesele mysli ze spałas z panem młodym

Ja byłam na kilku weselach, nie wiem gdzie bawli się porzednicy, ale ja ani \"schalnych\" mord nie wiedziałam, a muzyce bylo zdecydowanie daleko do disco polo. Dobrze się czujesz z tą osobą, wiesz, ze dobrze tanćzy... idź.... rodziny i znajomych się nie bój, mówić umiesz, przecież nie będą na Ciebie wilkiem patrzeć przez całe wesele :)

Gość weź stopery do uszu
zeby zagłuszyc dźwięki kociej muzyki i wypij coś na kaca - nawal się, najedz i daj pustą koperte - ja tak zawsze robię bo niby za cotu płacić

Gość nnnnmmm
Ale ja sie tam tanczy? Szczerze taniec tez nigdy moja pasja nie byl :o Ja to bym poszla tam dlatego zeby mu przyjemnosc zrobic...ale z drugiej strony boje sie ze to bedzie dla mnie meczarnia.

Gość wesela sa fajne
idz, bo potem na swoim narobisz obciachu

Gość Lisa Rowe
Jesli chcesz wiedziec czego mozesz sie spodziewac- wypozycz badz sciagnij film Smarzowskiego "Wesele", poza drobnym watkiem "kryminalnym" dokladnie tak to wyglada :O "Ochlaj i wyzerka", muzyka rodem z disco relaxu, pelno pijanych oblesnych wujkow- ktorzy mysla, ze sa duszami towarzystwa no i zabawy- bo tancza - a w zasadzie zataczaja sie na parkiecie, to , ze deptaja partnerkom po nogach a ich piewne brzuchy dodaja tym wygipasom groeskowosci to malo wazne... O polnocy zaczyna si koszmar- oczepiny. Podrzucanie panstwa mlodych, jakies dziwne- czesto niesmaczne- zabawy z podwiazkami, no i dramat wszystkich panien(wylaczajac stare wiejskie panny)-rzucanie wianka czy podwiazki. Najpierw musisz jednak odtanczyc dziwny taniec w koleczku... Chlanie pozostaj jedynym sposobem by to przezyc :( Ps.Dlatego juz nie chodze na Wesela :)

Gość jesliiii
jeśli a) nie pijesz b) nie lubisz tańczyć c) nie lubisz durnych zabwa d) nie lubisz tandetnej muzyki to nie idź

Gość idź to się dowiesz
to się przemęczysz i wrócisz. przynajmniej następnym razem już będziesz wiedziała jak wygląda wesele;) w okolicach północy rozpoczynają się tzw. oczepiny. to zespół gier i zabaw na poziomie przedszkolnym, ale na ogół zawierają one lekko obleśny podtekst erotyczny.;) przykładowe zabawy znajdziesz tu: http://www.netwesele.pl/art/oczepiny/index.php

Gość boże lila 24 to jakaś wulgarna
gruba, owłosiona w dodatku pinda, która daje analnie swojemu mężowu, żeby mieć spokój:o UI jeszcze chwali się tymi faktami na forum....:o Żenada. Co to za wypowiedź- nażresz się przynajmniej?!:o Skąd ty jesteś, prostaczko? Z obory???:O A do autorki: wesela sa niudne i męczące, jeżeli nikogo nie będziesz znać, nie polecam. Co będzie, jeśli partner się spije i 12 go9dzin spędzisz przy stole???:( Jeżeli sama nie pijesz alkoholu, to roztaczające się widoki dobiją Cię na pewno;)

Gość nnnnmmm
Nie to, ze nie pije, ale na pewno nie wleje w siebie pol litra wodki...na to nie ma szans. Widzicie w tym sek ze gosc ktory mnie zaprosil podobal mi sie od dluzszego czasu, teraz sie cos zaczelo dziac, zalezy mi na nim, zaproponowal to pojscie na wesele. Mam kociol w glowie bo boje sie ze jak odmowie to sie moze miedzy nami zepsuc...Widzialam ze b.zalezy mu na tym abym z nim poszla. Jednak ja sama mam obawy...

Gość idź to się dowiesz
jeśli partner się spije to przynajmniej będzie wiedziała, że nie nalezy się z nim więcej umawiać:D

Gość idź to się dowiesz
normalną mam rodzinę. rodzaj muzyki weselnej i jedzenie w nocy oraz oczepiny to chyba standard w tym kraju?

Gość jak ktoś lubi wesela to jest
P R O S T A K I E M

Gość idź to się dowiesz
co złego w byciu prostym człowiekiem lubiącym proste rozrywki?

Gość violala
A jezeli ktos pije, ale: b) nie lubi tańczyć c) nie lubi durnych zabaw d) nie lubi tandetnej muzyki to co, tez sie nadaje na takie wesele???

Gość jak ktoś lubi wesela to jest
to ze nie masz wyksztalcenia i jestes pustym chujkiem lub cipka:-P