Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martuchaaa82

mam problem z miesiączkami i z cystą!!!!!

Polecane posty

Gość Martuchaaa82

Witam wszystkich mam 24 lata a mam straszne problemy ginekologiczne! od 16 roku życia byłam na tabletkach antykoncepcyjnych ( Diane 35, rigevidon, novinette), ponieważ miałam problemy z miesiączkami!jeśli nie wzięłam leków nie dostawałam okresu i przy tym robiły mi się cysty (zawsze na prawym jajniku). Niedawno zmieniłam lekarza ponieważ zaprzestałam brania leków antykoncepcyjnych i od grunia do czasu obenego miałam tylko 2 razy okres raz dostałam po skończeniu tabletek, a drugi gdy pękła mi cysta:/. Mam także zaburzenia hormonalne: nadmiar prolaktyny i niedobór FSH i LH. Obecnie mam cyste i nie mam okresu 3 miesiąc lekarz przepisał mi Lutenyl na wywołanie, a później mam brac regulon i clostilbegyt:/ nie wiem czy to dobre połączenie tabletki antykoncepcyjnej z tabletką na płodność:/ co o tym sądzicie???pomóżcie prosze!!!!!

Gość lekarz cie leczy
a ty szukasz porady na forum ? i kwestionujesz to co robi lekarz ? jak ktos napisze, ze masz się nazrec ziemi do kwiatow, to bedzie lepiej, to sie nazresz ?

Gość Martuchaaa82
chciałam się tylko poradzić jak już coś!!!!!!a Ty jak jesteś taka łoooo to może sama się nażryj tej ziemi!!!heheheheh smacznego

Gość alualu
zmien lekarza

Gość Martuchaaa82
ale ja u niego byłam dopiero drugi raz:(( chciała bym żeby mi wkońcu jakiś lekarz pomógł bo powoli się załamuje:((

podaj mi te wyniki hormonów na forum starania udziela porad dr Polak jest świetnym specem od tego typu problemów. Ale jak masz podwyższona prolaktynę to już trzeba działać

Gość filka
Martucha, skad jestes?

Gość Martuchaaa82
prolaktyna 51.0 ng/ml, FSH 0.66mlU/ml, a LH 0.67 mlU/ml . prosze pomóżcie!!! jestem z Sosnowca