niunia01 0 Napisano Lipiec 14, 2006 Moge pic alkohol kiedy zazywam yasmin ?? pewnie nie ale chce sie upewnic alkohol moze zmniejszyc skutecznosc tabletek, taak ???? odpowiedzcie dziewczyny, z gory dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mozesz co najwyzej Napisano Lipiec 14, 2006 wcinac czekoladki z rumem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aż dziw bierze Napisano Lipiec 14, 2006 alkohol w umiarkowanych ilościach nie zmniejsza skuteczności tabletek. No, chyba, że pić nie potrafisz i puszczasz za każdym razem pawia :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
My humps 0 Napisano Lipiec 14, 2006 Alkohol wtedy zmniejsza skutecznośc tabletek, gdy po alkoholu wymiotujesz, bo możesz zwyiotowac tą tabletkę i ona się nie wchłonie. jesli nie ma wymiotów nie ma żadnego problemu. Ja wiele razy piłam i jadłam tabsy a w ciązy nie jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mika -srika Napisano Lipiec 14, 2006 ty jestes pojebana!!!! widac ze jakaś wiesnaiara dorwała kompa bo pinć razy jedno i to samo...oj głupi dziewcze...biada ci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach