Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajnikkkkkkkkkkk

połączenia telefoniczne z Anglii

Polecane posty

Gość pytajnikkkkkkkkkkk

czy ktoś mi moze powiedzieć ile to kosztuje? czy może są jakieś specjalne numery albo sieci?

Gość pytajnikkkkkkkkkkk
hej pomocni...

Gość pytajnikkkkkkkkkkk
no jak się najbardziej opłaca dzwonic do Polski z Anglii

Wszystko zalezy czy dzwonisz na komorke czy na stacjonarny, ale zakladam, ze na stacjonarny. Jesli w UK masz linie BT na przyklad o Option2 to wtedy rozmowyna numery lokalne i narodowe w UK wieczorami i w weekendy sa bezplatne. Wtedy najlepiej u Hindusa kupic karte tel na Europe (ja kupuje teraz Euro Call (East and West) 3 karty za £10). Tam sa numery dostepowe albo na Londyn,Glasgow i Birmingham bodajze i jak wykrecisz jeden z tych numerow to musisz potem podac PIN z karty, a nastepnie wybrac numer do Polski. Z karty sciaga jakies 1p za minute. Jak masz karte O2, to jest numer dostepowy, na ktory dzwonisz (w tej chwili go nie mam zapisanego, bo ja dzwonie tak jak podalam wyzej, aloe moj chlopak go ma wiec jak napiszesz do mnie maila to moge Ci potem podac albo wpisac na forum, bo on teraz jest w pracy) i tez potem podajesz nr do Polski. Podobno sciaga Ci tylko z darmowych minut cos, jesli oczywiscie masz telefon na abonament. Nie wiem dokladnie jak jest z telefonem na karte, ale slyszalam, ze mozna bylo dzwonic na jakis numer w weekendy i sciagalo 2p za minute. Tak dzwonie ja, moze sie wypowiedza inni, ktorzy maja inne pomysly :) No jest jeszcze skype, ale ja nie mam zainstalowanego.... Pozdrawiam :)

numer na 2pi 08444620620 wykrecasz czekasz,az odezwie sie babka i wykrecasz numer 0048 kierunkowy miasta i numer domowy osoby do ktorej chcesz zadzwonic i po tym numerze krzyzyk na telefonie i czekasz na polaczenie milego telefonowania:)

Gość pytajnikkkkkkkkkkk
dzieki dziewczynki 🌻

Gość Skypek
Najtaniej jestprzez internet. Przez skypa to calkiem za darmo.

Gość pytajnikkkkkkkkkkk
nie wiem czy będzie dostęp do netu

Gość Astral
Ja kupuje karte Uni Tel za 5£ i dzwonie ze stacjonarnego. Jesli masz telefon kom. w sieci o2, to jest promocja - w weekendy dzwonisz za granice za 2p za minute.

Gość Astral
Aha, tych kart jest duzo, w sumie moze nawet sa lepsze niz Uni Tel. Tam musisz zadzwonic na numer (bezplatny lub placisz jak za rozmowe lokalna, zalezy ktory wybierzesz), potem wystukac na telefonie PIN, a potem nr do polski: 0048-kierunkowy bez zera - domowy.

Gość pytajnikkkkkkkkkkk
super, wiem coraz wiecej:)

Gość zalezy gdzie mieszkasz
tez, jak w londynie to warto poszukac promocji. ja kupowalam u pakistanczykow karty w promocji za 2,5 funta i mialam z nich kolo 300 minut do polski na stacjonarny telefon (to bylo euro tel). w niektorych miejscach - tam gdzie jest duzo polakow i imigrantow w ogole mozna trafic na tansze karty (zwlaszcza ci stolikowy sprzedawcy takie miewaja). oni tez wiedza z reguly co jest dobre gdzie, warto pytac. teraz dzwonie z go loco albo euro talk i jest ponad 300 minut.

Gość pytajnikkkkkkkkkkk
dzięki za rady

Gość whitedevil
czy moze mi kots podac ten numer zeby mozna bylo dzwonic do polski z karty O2 na abonamet, zeby zabieralo z darmowych minut i kiedy mozna dzwonic, czy ttylo w weekendy? ??