Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość refundacja

Tabletki antykoncepcyjne refundowane

Polecane posty

Gość refundacja

Czy któraś z Was je stosuje? Jakie mają skutki uboczne? Od ponad roku stosuję Harmonet, bo lekarz nie poinformował mnie o tym, ze można kupić tabletki refundowane. Chcę zmień tabletki, bo Harmonet mi już nie pomaga. Powróciły mi bóle miesiączkowe i mam ogromne bóle przed

Gość Refundowanę są
Microgynon 21, Regividon i Stediril, a i jeszcze Diane 35 A ja osobiście stosuję Cilest

Gość khmmm
hmmm a co to jest Harmonet? Ja owsze kupuje refudnowane ale antyokncepcyjne

Gość wszystko ok
Microgynon tabletki antykoncepcyjne sa refundowane. Place za opakowanie na 3 cykle tylko 25 zł. :)

ja biore diane 35 jest refundowana ... płace ok 10 zł, teraz mam 7-dniową przerwe po drugim opakowaniu... skutki uboczne jakie mialam w pierwszym miesiacu to bóle głowy, rano mdłosci, plamienie. W drugim miesiacu nietolerancja soczewek kontaktowych... Co bedzie w trzecim zobaczymy ... :)

Lalka nie barbie: Ty nie czekaj co beedzie w 3 tylko biegnij do ginekologa- to sa skutki uboczne, nie widzisz tego???Masz zle dobrane tabletki!!! Ja po Cilest wyladowalam w szpitalu z krwotokiem, mialam tez zle dobrane!!!! Pozdrawiam

No cóż ja wzięłam 5 opakowań Rigevidonu no i niestety przytyło mi się 5 kilo i to najczęstszy skutek uboczny tych tabletek oraz zatrzymanie wody w organiźmie i zaburzenia metabolizmu. Także częste bóle głowy i piersi. Są to fajne i tanie tabletki ale niestety nie dla każdego.