Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ola2012

Prosze o pomoc... Zapalenie

Polecane posty

Kochani! Ostatnio bralam antybiotyk Duomox. Kuracja trwała 6 dni. Od 2 tyg. lecze zapalenie pochwy. Dziś - poczułam okropne swędzenie. Stosuje MERTONIDAZOL i krem CLOTRIMAZOLUM. Za tydzien ide do ginekologa. Leczy mnie i lecze, aż wstyd mi już do niego chodzić. Moja karta jest monotematyczna;( Zapalenie powraca niczym bumerang;( Boję się, że powikłaniem mojego zapalenia może być niepołodność ;( (więcej zapalenia aniżeli zdrowia;( ) Co robić? Prosze o jakąś radę... Ola

Gość ej sorki
Ja nie wiem dokładnie ale wiem jedno. Brałam te tabletki co ty oraz ta sama masc i to jest naprawde mało skuteczne.... Radze ci zapytac lekarza o inne tabletki . Kiedys lekarz przepisał mi tylko jedna tabletke !!! Bardzo skuteczna na długo czas starczyła cena jej to około 14 zł . Nie pamietam nazwy:( Gynolin czy cos takiego ... Poza tym uwzywaj płynow inntymnych . I nie wymywaj całej flory bakteryjnej troche zdrowych bakteri jest potrzebna naszym biedronkom :P

Gość ej sorki
i na przyszłosc przy antybiotykch zawsze stosuj jakies tabletki ochronne :) te duze czerwone lub flumycon

Gość ej sorki
znalazłam nazwe :)))))) Gynoxin