Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniczka_____-

czy pasenka blond sa jeszcze modne?

Polecane posty

Gość moniczka_____-

bo robie regularnie do paru lat,lubie jak na czubku widac ta roznice,tzn ciemne,jasne,ciemne ,fajny efekt ale czy to jest ok? jakie fryzury sa teraz na topie,kolorki itd? amoze lepiej zostac wiernym tej,w krorej czujemy sie najlepiej?

Gość Angelelelelelele
Też tak zawsze robiłam... teraz zaś zamierzam zrobić sobie kolor Rihanny z tymi różnymi brąz refleksami i do tego jeszcze blond pasemka... tak żeby mich naturalnych już widać nie było... zobaczymy co wyjdziE:) Pozdrawiam :*

Gość moniczka_____-
rihanna ma fajny kolor ale ja mam zupelnie inny ty urody( ja jestem cos bardziej na pograniczu cameron diaz i scarlett johannson ze tak powiem i zle bym sie czula w ciemnym odcieniiu:( zycze ci powodzenia :)

Gość baranek
pasemka nie sa juz raczej modne..ale pomysl-co ciebie to tak naprawde obchodzi??:) jesli ty czujesz sie w nich super sexy to tak jestes postrzegana przez otoczenie:) a jesli masz urode blondynki to sama nie kombinuj popros moze fryzjera o urozmaicenie pasemek o jakis ladny np zloty odcien:) napewno bedziesz wygladala super:) pozdrawiam🌼

Gość a jaki Rihanna ma kolor
włosów?

Gość moniczka_____-
baranek-swieta racja! nie ma co sie podpasowywac modzie za wszelka cene ,lepiej miec swoj styl i czuc sie dobrze we wlasnej skorze:) a poza tym-teraz jest wszystko modne jak sie tak popatrzy na dziewczyny na ulicach itd! dzieki! buzka!:) powodzenia w zdobyciu tego kolorku jaki sobie wymarzylyscie :)! pozdroffka!