Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malamycha

Kafeterio!!!

Polecane posty

Byl juz temat,jakie reklamy Cie wkur.......... pisalam Zabiezcie tego truposza a wlasciwie wampira tu sa ludzie co stracly.li biskich szukaja pociechy,zrozunienia a wchodzac tu pierwsze co widza to no wlasnie... cholernie smieszne pomaga zaponiec😠

A możesz pisać jaśniej? Zrób tak jak radziła Krwawa Orlica policz do 10 i opisz swój problem jeszcze raz.

Krwawa_Orlica nie musze gleboko oddychac ale ty co czytam cie chetnie powinnas zrozumiec:(

dziewczynie chodzi o reklame wyswetlajacą się jak tylko wchodzi się na kefeterie to wampir wstający z trumny reklama bardzo natarczywa...i chodzi o cos co ożywia, dodaje energii...chyba...jakoś tak ;)

Aaa... Jaki ze mnie paszczak nieinteligentny... No reklamy są głupie, ale co za problem? Zamyka się i już

Byl juz temat,jakie reklamy Cie wkur.......... pisalam Zabiezcie tego truposza a wlasciwie wampira tu sa ludzie co stracly.li biskich szukaja pociechy,zrozunienia a wchodzac tu pierwsze co widza to no wlasnie... cholernie smieszne pomaga zaponiec To pwtorka dla was:)

AAA Boryna!!! Nie zrozumialam... Bo mam chwilowo wylaczona Jave na potrzeby korzystania z kafe. I ten wyskakujacy truposz/wampir jakos ni nie pasowal do reszty... Ale rozumiem teraz. Wyskakujace natarczywie trupy i inne to faktycznie moga zbulwersowac, heh. Zwracam honor ;)

Krwawa_Orlizle Ja tylko prosilam o nie wyswietlanie tej jednej reklamy.Ciesze Sie cie Cie to tak rozbawilo :(

Sweet Dreams TAK JSTEM wampirem a wlasciwie nia, prosze tylko o jedno pozwolcie po bolu dajej zyc.Czy to duzo??? Jedna glupia reklame nie dopuszczac d forum???

malamycha---> Dlatego, ze spac poszlam :) A teraz to juz nie wiem skad te pretensje? O_O PRzeciez zwrocilam horor... MI sie zaden wampir nie wyswietlal ;)

NIgdy tez nie mowilam, ze madra jestem :D BO ja sie klamstwem brzydze! :P Srednio sie wyspalam. Pies chrapal :O Ale dzieki, ze pytasz ;)

Mnie sie nadal wyswietla,to chyba pijackie zwidy a tak naprawde mogliby na kaffe to przemyslec jest tyle reklam ale ta ??? Mam tu przyjaciolki ktore stracily bliskich i wchodza na kaffe zeby pogadac, zapomniec o bolu i pierwsze co zobacza to ten cholerny truposz,wampir to naprawde \"dobra\" terapia :O

Gość moze sprobuj jeszcze raz
Po jakiemu ty gadasz? O reklame ci chodzi? To se wylacz w opcjach i po krzyku! Ale ludzie sa tepi! :D

Ci co tu przychodza, zeby sie oderwac od rzeczywistosci, posmiat tez czesto nie maja za wesolo w zyciu... Ale wyskakujace reklamy sa wk..... polecam chwilowo wylaczyc Jave

Gadam po Chinsku nie kazda to potrafi sa tu tez \"raczkujace\" w tych rzeczach i niewiedza co zrobic zreszta po obejrzeniu takiego obrazka myslisz ze mysla o opcjach?

Ja nadal nie kapuje :D Jak ktos jest raczkujacy w necie to moze i sibie nie wylaczy reklam w necie.Ale to znaczy ze zakazac kazdej reklamy bo komus zle sie kojarzy?????????????Chore!!!!!!!!! A kafe utrzymuje sie tez z reklam.Ludzie zrozumcie to w koncu! :D

Czego nie rozumiesz? Że kafe z reklam sie utrzymuje? Czy tego ze reklame mozna sobie w opcjach wylaczyc? :D:D

:D:D To o co tyle krzyku?

NIE PISZE O SOBIE!!!A zreszta niewazne Kaffe musi tez zarabiac a ze rani przy tym forumowiczow kogo to obchodzi kasa sie liczy.Dzieki za poparcie,postaram sie tym co sa w bolu i zalu wytlumaczyc co maja zrobic zeby nie musieli tych durnych reklam ogladc.