Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewica 18

MINETKA / PALCOWKA

Polecane posty

Gość dziewica 18

MINETKA / PALCOWKA CO lepsze na poczatek??? I tak mnie zaraz zjedziecie za brak doswiadczenia... Wszystkiego jednak trzeba sie kiedys nauczyc ... I pytanko do facetow, nie przeszkadza wam smak, zapach, ilosc naszych soczkow?? Lubicie robic minetki/ palcowki czy traktujecie to jako rewanz za loda? i seks oralny ktory tak uwielbiacie???

Gość _tralalińska
Podobno faceci to uwielbiają i bardzo ich podnieca pieszczenie w ten sposób kobietki (przynajmniej takie opinie wyraż amój misiek) i myślę że nie jest to chęcią odwdzięczenia się bo ja niestety nie potrafje przełamac sie do tego typu pieszczot

Gość dziewica 18
---> _tralalińska Szczesciara z ciebie Ja mam odwrotnie... Tez potrzebowalam troszke czasu ale wiedzialam jak bardzo ma ochote na takie pieszczoty i sie szybko przelamalam... Tzn sam glosno nie wolal ze tego chce ale dal do zrozumienia... ALe byl tak zachwycony :):):) Pozniej sie przyznal ze marzyl o tym ale nie liczyl ze to zrobie... Mam dziwne opory, nie wstydze sie swojego cialka, moge byc nago w dzien przy nim... Ale majteczek do tej pory mu nie pozwolilam ruszyc, a tylew razy chcial... Ale po woli sie lamie i chyba przy najbblizeszej okazji pozwole mu sie wykazac :)

Gość dziewica 18
--- > jojojojojjjj Jakie mialas opory??? Ja sie szybko robie mokra kiedy jestem podniecona i watpie zeby to dobre bylo czy slicznie pachnialo... Pozatym slabo znam siebie, to moj pierwszy patner z ktorym tak daleko zaszlam w zyciu erotycznym... On przedemna tez nikogo tak nie piescil... Troche sie obawiam...

w odpowiedzi na pytanie topicu: Lubimy, zapach podnieconej dziewczyny nie przeszkadza, wręcz jeszcze bardziej nas nakręca, co do soczków to j/w. I wcale nie traktuję tego jako rewanż :) mniam :P

Gość dziewica 18
Dzieki kruuk :) A moze jeszcze jakis facet sie wypowie... ---->jojojojojjjj KOchacie sie codziennie czy to znaczy ze jestescie szczesciarzami i mieszkacie ze soba?? I jaka antykoncepcja?

nie mieszkamy ze sobą choc od października planujemy:) zawsze kończym nasza randeczkę u niego w domu na łóżeczku, biore tabletki takze mozemy broic ile się da:)

Gość jakas sobie ja
Szczesciarze... U mnie czy u niego zawsze ktos w domku... WIec nie ma sensu sie truc jesli mielibysmy okazje robic to raz na 2 miesiace przy wolnej chacie.. A sie stresowac czy ktos nie wejdzie... No to strasznie ogranicza przyjemnosci...

Gość tylko minetka
palcowka tez, ale znacznie mniej mnie kreci juz :P

Gość wetlook
1- wsza minetka 2-ga polcówka

Gość pieszcoszek
ja sie przełamałam do wszystkich rodzajów pieszczot :D :D mój Misiek twierdzi,że kocha te moje "soczki" i w ogóle uwielbia mnie piescić:) :)

Gość ja lubie
najpierw paluszki pozniej minetka :)))) moja misia to kocha :*

Gość przyjemnosc
absolutnie najpierw niej ci zrobi minete, a potem jak juz bedziesz podniecona to paluszki w ruch i na raz, niech cie piesci i bedzie odlot :) milych wrazen!!!!!!!!

Gość tak szczerz
to zalezy od kobiety... kiedys mialem taka ze jakby to powiedziec... nie bylo fajnie... higienia owszem ale tu nie tylko o to chodzi... smak kazda kobieta ma inny jak i facet... ale obecna... mniammmm:D:D...

ja uwoelbiam jak dziewczyna podczas minetki dochodzi i mi sie wyrywa:) mozna fajnie dopakowac takim cwiczeniem bo nie puszczm przez dluzszy czas:)

Gość dorcel69
zapach i smak mojej kobietki - rewelacja! a co do minetki to czasami muszę się prosic, żeby mi pozwoliła :D ja uwielbiam i polecam wszystkim parom

Gość Tiiii
Moj tez mi jedzie z paluszkami i ja juz w pewnym momencie nie moge, a ten dalej i sie mu wyrywam a ten nic xddd Tyle, ze on to zawsze chce w jakis krzakach robic, na polankach, dla mnie to dziwne xddd Ale wczoraj mialam niezeimskie uczucie - wlozyl mi cala raczke xddd

Jeżeli chodzi o mnie to nie mam oporów. Moja dziewczyna tez nie, lubi jak jej to robie. Czasami nawet sama nożki rozkłada pokazuje swoją cipke i wtedy nie moge sie oprzec :)